Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμική παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου

«Γρηγόρη ζεις, εσύ μας οδηγείς» βροντοφώναξαν οι ΕΛΑΜίτες στον Μαχαιρά
Έντονη και με παλμό ήταν η παρουσία των ΕΛΑΜίτων στην Ιερά Μονή Μαχαιρά το πρωί της Κυριακής 26/2/2017 όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, τιμώντας τον Σταυραετό του Μαχαιρά που στις 3 Μαρτίου 1957 έγινε ολοκαύτωμα στο κρησφύγετό του, διδάσκοντας σε όλους εμάς πως πεθαίνουν οι Έλληνες.


Τις απόκρημνες κορφές του Μαχαιρά δονούσαν αντιομοσπονδιακά συνθήματα, όπως «Ντροπή, Ντροπή Ομοσπονδιακοί – Ο Αυξεντίου Πέθανε για Κύπρο Ελληνική», στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε ομοσπονδιακό πολιτικάντη πως καμία λύση ομοσπονδίας δεν θα γίνει ανεκτή σε χώμα που ποτίστηκε με αίμα Ελληνικό.

Στεφάνια εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσαν ο πρόεδρος του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών Χρίστος Χρίστου και ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, υπό το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Στην Κύπρο του 2017 άπαντες καλούνται να διαλέξουν στρατόπεδο, με τον Γρηγόρη ή με τον Μουσταφά. Οι ΕΛΑΜίτες με την δυναμική τους παρουσία στα βουνά του Μαχαιρά έστειλαν το μήνυμα πως θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Λευτεριάς που χάραξε ο Γρηγόρης.
Ενώ έδωσαν όρκο τιμής πως όσοι επιλέξουν να πορευτούν με τον Μουσταφά για να «λύσουν» το Κυπριακό με τον οδυνηρό συμβιβασμό της ομοσπονδίας θα βρουν απέναντί τους χιλιάδες ασυμβίβαστους ΕΛΑΜίτες βροντοφωνάζοντας το σύνθημα «Η Κύπρος Δεν Πωλείται, Γιατί Περιφρουρείται».