Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Σταλινική ομολογία: Η “Αυγή” του Σύριζα επέβαλε την δίωξη του τραυματία στο Ωραιόκαστρο

Το κύριο άρθρο της "Εφημερίδας των Συντακτών", που λειτουργεί ως προπαγανδιστικό όργανο της ανθελληνικής κυβέρνησης αποκαλύπτει τις σταλινικές μεθοδεύσεις και τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, στην στήλη "σταχυολογώντας" γίνεται αναφορά στα επεισόδια των αναρχοαριστερών στο Ωραιόκαστρο με την οποία ομολογείται πως οι φυλλάδες του Σύριζα και συγκεκριμένα η "Αυγή" με σωρεία κατευθυνόμενων άρθρων επέβαλε την δίωξη σε αυτούς που αντιδρούν στα σχέδια των ανθελλήνων, των "αλληλέγγυων" και των ΜΚΟ του Σόρος.
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: "Φαίνεται πως το χθεσινό κύριο άρθρο της "Αυγής" για την ντροπή με τους κρυπτοφασίστες, δήθεν αγανακτισμένους γονείς κατά των προσφυγόπουλων, συνέβαλε κι αυτό, στην παρέμβαση -επιτέλους- του εισαγγελέα: "Με μοναδικά τους επιχειρήματα το μίσος και τα ψεύδη, προσπαθούν εδώ και καιρό οι "Ανησυχούντες" να εμποδίσουν μια πολιτική που σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση αξιολογείται θετικά από το 67% των ερωτηθέντων....".
Πρόκειται για μια εξόφθαλμη παρέμβαση και επηρεασμό της Δικαιοσύνης από τις πληρωμένες γραφίδες που προωθούν τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.