Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πραγματικά με συνεπήρε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα παρά να μην θαυμάσω αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος παρά τις διώξεις εναντίον του, στάθηκε στο βήμα του ομιλητή και προσπάθησε να δώσει θάρρος σε όλους εμάς για να συνεχίσουμε έναν άνισο Αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας.
Το περίεργο για εμένα προσωπικά είναι ότι κάθε φορά που ακούω τον κύριο Μιχολιάκο να ομιλεί, ως δια μαγείας ξεχνώ όλα τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα της καθημερινότητάς μου και εμπνέομαι να συνεχίσω από το δικό μου μετερίζι τον Αγώνα για την λευτεριά. Γιατί η Πατρίδα μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω, γιατί όλα μπορώ να τα βρώ σ' αυτή την ζωή ένα κομμάτι ψωμί, χρήματα ό,τι θελήσω, την Πατρίδα μου όμως αν την χάσω θα είναι όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο να την ξανακερδίσω. Καλούς Αγώνες σε όλους μας!
Τ.Μ.

Οι Αγωνιστές του 1821 απαντούν στους μπολσεβίκους του ΚΚ€

Η νέα τουρκοκρατία έχει αρχίσει να επιβάλεται στην Ελλάδα μέσω των παρανόμων ισλαμιστών μεταναστών. Στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα κορίτσι με μουσουλμανική μαντίλα από το ισλαμικό Αφγανιστάν κρατούσε την Ελληνική Σημαία, καθώς και αγόρι από την Νιγηρία και περνούσαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη με αυτό το κατάντημα, που έπεσαν για να είμαστε εμείς οι νέοι Έλληνες σήμερα ελεύθεροι. Ως Πόντια έχοντας ζήσει στην πρώην Σοβιετική Ένωση και έχοντας βιώσει τι θα πει να ζεις σε καθεστώς ανελευθερίας και περιορισμών, στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμένου νιώθω ότι σκλαβώνομαι και πάλι και μάλιστα χειρότερα από την ισλαμική σαρία. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές του Νικολάου Μιχαλολιάκου εγγυώνται ότι η Ελλάδα θα παραμείνει Ελληνική και χριστιανική. Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος σε θάνατο. Εξάλλου Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Αυτό να ξέρει το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που παρέδωσε την γαλανόλευκη και πάλι σε χέρια ισλαμιστών.
Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π. Οικονομολόγος, Αθήνα

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του 1821 σε όλη την επικράτεια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Απάντηση στην απομόνωση και τον νέο-εθνικισμό αναζητούν οι «ηγέτες» των 27 ευρωπαϊκών χωρών στη σύνοδο που έγινε στη Ρώμη. Έχουν τέτοιο θράσος να το συζητούν, ενώ ακόμη δεν έχει στεγνώσει το αίμα των νεκρών στο Λονδίνο από την ισλαμική τρομοκρατία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ηγέτες, αλλά ενεργούμενα της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας. Ας γνωρίζουν όμως ότι η Ευρώπη των Πατρίδων και των Εθνών ξυπνά από τον λήθαργο και θα ανατρέψει τα ανώμαλα σχέδια τους, μέσω των Εθνικιστικών Κινημάτων και τη συνεχή άνοδό τους.
Λ.Χ.

Ο Νίκος Μίχος για την έξαρση κρουσμάτων γρίπης των πτηνών στα αγροκτήματα - ΒΙΝΤΕ