Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για την επέτειο της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παρευρέθη σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη όπου και συναντήθηκε με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία και τον πόλεμο που δέχεται από το ανθελληνικό κράτος της αριστεράς.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην πάγια θέση του κινήματος που είναι η προστασία της Ορθοδοξίας και η πάταξη των φαινομένων που οδηγούν στην σταδιακή ισλαμοποίηση της πατρίδας και τόνισε πως γι’ αυτό το λόγο καταψήφισε πρόσφατα στη βουλή το νόμο για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, νομοσχέδιο που ψήφισαν από κοινού συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Ιδιαίτερα στους σημερινούς καιρούς, που η Πατρίδα μας κατακλύζεται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής παραμένει επίκαιρη και επιτακτική, καθώς τη στιγμή που το κράτος των «αλληλέγγυων» καταδικάζει κάθε μορφή ακροτήτων, κλείνει τα μάτια μπροστά στον θρησκευτικό φανατισμό των εισαγόμενων μουσουλμάνων.
Η Χρυσή Αυγή πολεμάει για Πατρίδα και Ορθοδοξία και παραμένει σταθερά απέναντι σε κάθε τι που οδηγεί στην αποδόμηση των αιώνιων αξιών του ελληνισμού και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί τη μοναδική δύναμη αντίστασης απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης.