Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χειρονομία του κ. Μητσοτάκη, όταν έκανε νόημα σε κάποιους νεολαίους της Ν.Δ να σταματήσουν να ψέλνουν τον Εθνικό ύμνο, με όλα αυτά να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως μάλιστα αναφέρουν τοπικά μέσα, αντί να διακόψει την ομιλία του και να προτρέψει όλο το ακροατήριο σε στάση προσοχής να ακολουθήσουν τους νεολαίους στην ψαλμωδία του Εθνικού ύμνου, αυτός προτίμησε  να συνεχίσει την ομιλία του, κάνοντας μάλιστα και νόημα στους νεολαίους να σταματήσουν.
Είναι εξόφθαλμο πλέον, ότι οι περισσότεροι που βρίσκονται στους κόλπους της ψευτοδεξιάς έχουν απολέσει προ πολλού τις αρχές, τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμά μας. Και όταν σε έναν τέτοιο κομματικό μηχανισμό συμβαίνουν τέτοια πράγματα, φανταστείτε πως θα συμπεριφερθούν σε άλλα σημαντικότερα ζητήματα, όταν κληθούν να κυβερνήσουν τον τόπο.
Ο Εθνικός ύμνος απαγγέλλεται ανελλιπώς σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, κάτι που δείχνει και το ήθος αλλά και το ύφος της τρίτης πολιτικής δύναμης του Τόπου.
*παρακολουθήστε το βίντεο από την ομιλία Μητσοτάκη

 Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/