Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Είμαι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής και στρατιωτικός που υπηρετεί στη νήσο Χίο. Παρατηρώ εδώ και καιρό τα δρώμενα στην περιοχή της Χίου και βλέπω πράγματα που με πειράζουν, με στεναχωρούν και με κάνουν να νιώθω οργή και μίσος. Είμαι οικογενειάρχης με 2 παιδιά μένω στο νοίκι και η σύζυγός μου δεν εργάζεται (πτυχιούχος φιλόλογος). Με το ζόρι τα βγάζω πέρα, αλλά είμαστε καλά και αυτό μου αρκεί. Θα ήθελα  να προσφέρω περισσότερα στα παιδιά μου τόσο στην ποιότητα ζωής τους και όσο και ένα υγιές μέλλον γι΄ αυτά.
 Οι αδικίες και το νταβατζηλίκι δεν έχουν τελειωμό. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Ένα παράδειγμα: είναι μια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο η οποία προσπαθεί να περάσει στα παιδιά τις προσωπικές τις απόψεις όσον αφορά την θρησκεία, την ιστορία και τις πολιτικές της πεποιθήσεις, όπως καταλάβατε είναι μια επίδοξη ΚΚΕ. Έχουν γίνει προσπάθειες από τον Σύλλογο γονέων για να συμμορφωθεί και να ακολουθεί το πρόγραμμα του υπουργείου όσον αφορά την διδακτέα ύλη και τις απόψεις της, αλλά αυτή το βιολί της. Δεν την πειράζει κανείς. Γιατί; Σύζυγοι συναδέλφων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα  δέχονται κάθε μέρα απειλές και τρομοκρατία από τους προϊσταμένους και τα αφεντικά τους. Ένσημα; Τι είναι αυτό; Φοβούνται να κάνουν καταγγελίες γιατί είναι μικρή η κοινωνία της Χίου και η ρετσινιά θα τους ακολουθεί παντού, αν και δεν πιστεύουν ότι θα καταφέρουν κάτι  γιατί ως γνωστόν με το λάδωμα όλα διορθώνονται. Θέλω τόσα πολλά να σας γράψω αλλά μόνο που τα σκέφτομαι μου ανεβαίνει η πίεση. Όχι δεν είμαι μικρός στην ηλικία, δεν επηρεάζομαι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και δεν συναντάω για πρώτη φορά στην ζωή μου τέτοιες καταστάσεις. Απλά κουράστηκα και φοβάμαι για το μέλλον. Και τέλος... οι φίλοι μας οι λαθρομετανάστες. Φράντζα πακιστανική με φραπέ στο χέρι (μάθανε και τον φραπέ πανάθεμα τους), βόλτες πάνω κάτω στην παραλία και στο λιμάνι, ουρές στα ΑΤΜ για το 400αρι και ξενοδοχείο με θέα το Αιγαίο. Πάρ’τα Έλληνα! Οι ΜΚΟ κάνουν καλά την δουλειά των αφεντικών τους και δεν κοιτάνε ποτέ τους Έλληνες στα μάτια παρά μόνο με αηδία. Αυτό πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω σε σας όπως πιστεύω και στην Πατρίδα μου που υπηρετώ εδώ και αρκετά χρόνια έχοντας μάχιμο καθήκον. Σας παρακαλώ σώστε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, βάλτε ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Όχι άλλοι προδότες σε αυτόν τον τόπο. Όχι σε αυτήν την Ευρώπη. Όχι στην κοροϊδία και την εκμετάλλευση του Έλληνα. Ο Θεός να μας δώσει κουράγιο και δύναμη. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Π.Λ.

Έχοντας χάσει κάθε μέτρο λογικής ο θίασος που παριστάνει την κυβέρνηση προβαίνει σε δηλώσεις, που το μόνο που δείχνουν είναι ότι γίνεται περισσότερο επικίνδυνος. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Θ. Φωτίου που δήλωσε ότι σε 16 μήνες η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο. Τελικά αυτή η γυναίκα δεν πρέπει να στέκει καλά. Το δυστύχημα είναι ότι δεν είναι κάποια άσχετη νοικοκυρούλα που δίνει συνταγές για γεμιστά. Είναι υπουργός της κυβέρνησης, που κοροϊδεύει συστηματικά έναν ολόκληρο λαό, που υποφέρει τα πάνδεινα! "Μα καλά, τι είμαστε απατεώνες"; είχε κάποτε αναρωτηθεί η Θεανώ Φωτίου. Ναι, πολιτικοί  απατεώνες είστε εσείς και οι δεξιοί που περιμένουν με μεγαλύτερη χαρά να υπηρετήσουν τους τοκογλύφους και τους λαθρομετανάστες σε βάρος των Ελλήνων. Το μόνο εμπόδιο στην καταστροφική πορεία της χώρας είναι η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.
Ι.Μ.


Tην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών προτάσσουν οι συμμορίτες που παριστάνουν την κυβέρνηση, για να προωθήσουν τον εποικισμό, κάνοντας διασπορά των λαθρομεταναστών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Ίσως  κάποιοι θα το δεχθούν, οι ίδιοι που αβασάνιστα ψήφισαν Τσίπρα για να πάρουν πίσω το δώρο Πάσχα ή τον Σαμαρά που έφερνε την ανάπτυξη. Απέναντι σε αυτήν την αντεθνική λαίλαπα στέκεται η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για τους Έλληνες, ώστε να υπάρχουν και στις επόμενες γενιές. Διότι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε μερικά χρόνια θα αποτελούν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη πατρίδα, αν εφαρμοστούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που ευλαβικά εφαρμόζουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες.
Γ.Ν.

H Χρυσή Αυγή τίμησε τους τέσσερις Αξιωματικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος - Φωτορεπορτάζ