Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δεκάδες Εθνικιστές στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Χανίων: Η τρομοκρατία δεν σταματάει την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και αστυνομοκρατίας πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του νεομεταφερόμενου γραφείου της Τ.Ο. Χανίων στην Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, στο φανάρι του μηχανολογικού, παρουσία τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Μπαρμπαρούσης-Γρέγος-Βλάχου). 
Λόγω της αντισυγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι «δημοκράτες» καθεστωτικοί, με ρόπαλα κράνη και τσεκούρια και το κλίμα τρομοκρατίας που είχε καλλιεργηθεί, από νωρίς μεγάλη αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή καθιστώντας απαγορευτική την προσέλευση σε απλούς πολίτες.
Παρόλα αυτά δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος έδωσαν το παρόν. Νωρίτερα ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος παρέδωσε αναμνηστικά στους συναγωνιστές της Τ.Ο. Χανίων. Από τα παράδοξα και τραγελαφικά, ήταν ότι ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος δεν μπήκε μέσα στο γραφείο και δεν συμμετείχε στην εκδήλωση λόγω… περιοριστικών όρων που του απαγορεύουν την συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Κινήματος!
Οι γνωστοί –«άγνωστοι» εγκληματίες της άκρας αριστεράς αρκέστηκαν στο να καταστρέψουν για άλλη μια φορά δημόσια και ιδιωτική περιουσία στην πόλη των Χανίων, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές σε καταστήματα και οχήματα.