Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πανικός στο πολιτικό σύστημα από την ευρεία απήχηση και αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία!

Έχουμε πολλάκις αναφερθεί στην καθημερινή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και στην ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση και αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία.
Το φαινόμενο που ξεκίνησε από τις βουλευτικές εκλογές του 2012, όπου η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με φρενήρεις ρυθμούς παρά την λάσπη, την καθεστωτική τρομοκρατία, τις διώξεις, τις δολοφονίες, την φίμωση και την πολιτική σκευωρία.

Ο Ελληνικός Λαός αγκαλιάζει καθημερινά τον Λαϊκό Σύνδεσμο και αυτό είναι κάτι που δεν το λέμε εμείς, που το βιώνουμε καθημερινά, αλλά το αναγνωρίζουν πια με τρόμο και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό σημερινό απόσπασμα από την εφημερίδα "Δημοκρατία":
"ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ εικόνα της κινητικότητας που επικρατεί στο εκλογικό σώμα -όχι στα θερμοκήπια των δημοσκοπήσεων-, να σας ενημερώσω ότι τα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής που διένειμαν υλικό του Κόμματος στα διόδια της Ελευσίνας τη Μεγάλη Παρασκευή έτυχαν εξαιρετικής υποδοχής από τους πολίτες.
ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ προλάβετε να με κατηγορήσετε για επιλεκτικές συμπάθειες -που είναι άλλωστε ανύπαρκτες-, να σας πω ποιος μου μετέφερε την εκτίμηση αυτή: Κορυφαίο στέλεχος της Κεντροαριστεράς, αξιωματούχος κορυφαίου υπουργού τον ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πέρασε από το σημείο και έπαθε σοκ από την υποδοχή των πολιτών στους Χρυσαυγίτες. Δεν γράφω όνομα όχι μόνο γιατί προστατεύω το off the record, αλλά και γιατί σέβομαι τους φίλους.
ΑΥΤΟ που μάλιστα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο στέλεχος της Κεντροαριστεράς είναι ότι ο κόσμος δεν ξεφύλλιζε απλώς την εφημερίδα του Ν. Μιχαλολιάκου, η οποία είχε πρώτο θέμα το μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία Ιστορίας, αλλά ενδιαφερόταν και για την... κολεξιόν της Χρυσής Αυγής: μπουφάν με 39 ευρώ, τζάκετ κλπ.
ΓΡΑΦΩ όλα όσα μου μετέφερε αυτός ο σημαντικός αξιωματούχος της Κεντροαριστεράς, από τα καλύτερα μυαλά στο κόμμα του, για να χτυπήσω καμπανάκι στη ΝΔ.,η οποία ελάχιστα ασχολείται με όσους ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αν και είναι παλαιοί ψηφοφόροι της.
Μην προσπαθήσει βεβαίως να τους προσεγγίσει κανείς με τους Άδωνι και Μάκη Βορίδη, τους θεωρούν συστημικούς. Άλλη είναι η συνταγή που χρειάζεται!"
Αρκούσε λοιπόν μια μαρτυρία ενός κορυφαίου στελέχους της Κεντροαριστεράς, που είδε με τα μάτια του την αγάπη του κόσμου προς την μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης για να αφυπνιστεί το πολιτικό σύστημα και να αντιληφθεί ότι... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Όσο για τους νεοφιλελεύθερους ψευτοδεξιούς της ΝΔ που δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα, ας συνεχίζουν να κοιμούνται. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσο μνημονιακοί και συστημικοί που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λαού.
Όλοι αυτοί μαζί με τις εταιρείες των δήθεν έγκυρων δημοσκοπήσεων, τους νταβατζήδες της ενημέρωσης και το λοιπό καθεστώς της κλεπτοκρατίας θα ξυπνήσουν μια και καλή, όταν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Διαβάστε επίσης: Ακόμα βλέπουν εφιάλτες τα συστημικά παπαγαλάκια από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής - Δεν μπορούν να χωνέψουν την θερμή υποδοχή στα διόδια!