Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τελικά στους πόσους νεκρούς Ευρωπαίους πολίτες θα αποκτήσει την απαραίτητη ευθιξία να παραιτηθεί ο επίτροπος μετανάστευσης Αβραμόπουλος; Η τρομοκρατική επίθεση στο Manchester με 22 νεκρούς διαφοροποιείται ποιοτικά από τις προηγούμενες ισλαμικές επιθέσεις καθώς τα θύματα κατά πλειοψηφία είναι ανήλικα παιδιά. Τούτου λεχθέντος, καθίσταται και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Αποτελεί μεγάλη υποκρισία και προκαλούν ανείπωτη οργή και θλίψη οι αντιδράσεις συστημικών κομμάτων και παραγόντων εντός και εκτός Αγγλίας, οι οποίοι "κλαίνε" και "οδύρονται", ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς στο στυγερό έγκλημα. Είναι οι ίδιοι που αποτελούν φανατικούς φορείς της πολιτικής προσέγγισης των "ανοιχτών συνόρων" ως μέσο επιβολής των αντεθνικών ιδεοληψιών τους και της πολιτικής τους ανεπάρκειας. Είναι οι ίδιοι που συνειδητά άνοιξαν τις πύλες της κόλασης και επιτρέποντας την λαθρομετανάστευση και διευκολύνοντας την μαζική αποικιοκρατία, μετέτρεψαν την πάλαι ποτέ πρότυπο πολιτισμού και κύρους Γηραιά Ήπειρο σε εκκολαπτήριο ισλαμιστών τρομοκρατών και λοιπών εγκληματικών και επικίνδυνων εξτρεμιστικών στοιχείων που δεν έχουν καμία θέση στις Ευρωπαϊκές πόλεις. Είναι οι ίδιοι πολιτικοί αριβίστες που κατά την λήψη των αποφάσεων, όντας υστερόβουλοι και φαρισαίοι, αφού πρώτα επικαλούνται βαρύγδουπους όρους όπως δημοκρατία και ελευθερία για να πείσουν τους πολίτες τους για την εγκυρότητα τους, έπειτα "συμπονούν" τις οικογένειες που έχασαν τα ίδια τους τα παιδιά. Στην πραγματικότητα, είναι οι αντίπαλοι της δημοκρατίας και της ελευθερίας αφού χωρίς αμφιβολία πλέον, είναι οι αποκλειστικοί αρωγοί του πολυπολιτισμού και της βάναυσης αλλοίωσης των γηγενών πληθυσμών, με κάθε επίπτωση, κόστος και τίμημα. Συνεπώς, η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της ελευθερίας. Και η χρήσιμη ηλιθιότητα προϊόν των απεχθέστερων εγκλημάτων.
Π.Κ.

“Εμφύλιος” ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς με τσεκούρια και λοστούς: Σε ρόλο διαιτητή η Αστυνομία - Καμία σύλληψη

Όλοι παραδέχονται ότι το παραμύθιασμα και η συνεχή επίμονη πλύση εγκεφάλων για τους λαθρομετανάστες δεν πιάνει και δεν αντέχεται άλλο. Μερικοί μάλιστα λένε ότι οι «απρόσκλητοι επισκέπτες» είναι αλλόθρησκοι και εχθρικότατοι εισβολείς που προωθούνται επίτηδες στην πατρίδα μας για να μας εξαφανίσουν βιολογικά ως έθνος. Όλα για αυτούς. Περίθαλψη, στέγαση, σίτιση (με κέτερινγκ, που μάλιστα δεν τους αρέσει κιόλας), ιατροφαρμακευτική κάλυψη (τσάμπα και άμεση-κατά προτεραιότητα) και κυριολεκτική κατάληψη οικοπέδων και οικιών. Οι εναπομείναντες Έλληνες υποφέρουν και διώκονται ανηλεώς και παντοιοτρόπως, όντας τελείως απροστάτευτοι-ανυπεράσπιστοι στην ίδια την πατρίδα τους. Μειονότητα μέσα στην πατρίδα τους πλησιάζει να γίνουν αφού έχουν απέναντι τους μυριάδες πια λαθρομετανάστες που αρκετοί από αυτούς είναι μέλη ή συμμετέχουν σε οργανωμένη παρανομία. Η Αστυνομία σε ρόλο θεατή κατόπιν άνωθεν εντολών δημιουργεί ένα σκηνικό ζόφου, το οποίο μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση μπορεί να αντιστρέψει. Με τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγή λοιπόν να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Κώστας

Χρυσή Αυγή στην Εξεταστική: Να ανοίξουν τώρα οι λογαριασμοί υπουργών και στενών συγγενών τους! ΒΙΝΤΕΟ

Μια βόλτα στους δρόμους των Αθηνών και  βλέπεις ξεκάθαρα ότι η μειονότητα εδώ είναι οι Έλληνες. Ευπαθείς ρομά, όπως η πολιτική ορθότητα απαιτεί να ονομάζονται, Αφρικανοί, Πακιστανοί, βολτάρουν παντού και σίγουρα δεν ήρθαν για να σπουδάσουν Ιατρική ή Φιλοσοφία. Τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα γέμισαν με παραβατικούς αλλοδαπούς που πουλούν –προστατευόμενοι- λαθραία προϊόντα, όπλα και ναρκωτικά, έξω και μέσα από τα ΑΕΙ. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εγχρώμων "επενδυτών και ψηφοφόρων" νομιμοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα;  Πόσοι αλαλάζουν σε άγνωστες γλώσσες και αυτομαστιγώνονται στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά και σχεδόν σε κάθε γωνιά αυτής της ταλαιπωρημένης πατρίδας; Πόσοι οι θρασύτατοι "συνδικαλιστές" αρχηγοί τους απειλούν με ιερό πόλεμο τους Έλληνες; Πόσοι εισέρχονται και βανδαλίζουν, απαξιούν, τρομοκρατούν και δείχνουν την μέγιστη ασέβεια στους γηγενείς; Τι πληρώνει ο καταματωμένος Λαός για δαύτους; Ποιοι τους υποθάλπουν και τους παρακινούν; Τι ακριβώς περιμένει σαν ναρκωμένος Λωτοφάγος ο κάθε αλληλέγγυος αυτοκτονικός-πλην της υπέρογκης αρπαχτής σε αυτά τα Ιερά Χώματα; Ανοχή τέλος. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ρ.K.

«Δημοκρατία»: Ανιστόρητος ο Δένδιας, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα