Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Δηλαδή σε ποια χώρα, θα παραδεχόταν από όπου σταθεί και όπου βρεθεί ένας άνθρωπος ότι έχει παρέμβει στην δικαιοσύνη για ιδίον όφελος και δεν θα υπήρχε περαιτέρω έρευνα με εισαγγελική εντολή; Μόνο σε μια σύγχρονη "Μπανανία" όπως η χώρα μας γίνονται αυτά. Έτσι, για ακόμη μια φορά ακούσαμε τον "κύριο" Αθανασίου να παραδέχεται στην εκπομπή του Τράγκα όχι μόνο ότι πήρε τηλέφωνο για να επισπεύσει την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και ποιος ήταν ο εντολοδόχος του, το διεθνές σιωνιστικό λόμπι!
Αν είναι πότε δυνατόν ένα λόμπι, να παρεμβαίνει σε αποφάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σωστή λειτουργία ενός πολιτεύματος και της δικαιοσύνης. Έχουν καταλυθεί πια τα πάντα σε αυτήν την χώρα; Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τι κάνει; Οι κυνικές ομολογίες των σκευωρών και των εντολοδόχων τους είναι καθημερινές. Αυτοί οι "κύριοι" γιατί δεν έχουν ακόμα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη;
Μαρία

Ομολογία Αθανασίου: Οι σιωνιστές έδωσαν εντολή για την παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής - Πήρα και εγώ τηλέφωνο για την “επίσπευση”! Ηχητικό

Τι βολικό για εκείνους που χρηματοδοτούν το Ισλάμ, το χτύπημα στην Αγγλία. Έδειξαν στους  Άγγλους ότι η Αγγλική κυβέρνηση είναι ανίκανη και ίσως δεν επιθυμεί να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία. Η μόνη λύση δηλαδή είναι όλοι οι Άγγλοι να χάσουν την ελευθερία τους με έναν στρατιωτικό νόμο. Βέβαια ποτέ δεν θα δείτε κάτι ουσιαστικό. Το θέμα είναι να δεχτούν οι Άγγλοι να ζουν με τα όπλα στον κρόταφο. Στην αρχή για την καταπολέμηση του Ισλάμ, μετά ίσως και για τα φορολογικά και γιατί όχι αργότερα και για τον τρόπο ψυχαγωγίας. Αυτός είναι ο στόχος της παγκοσμιοποίησης, να δημιουργήσει σύγχρονους σκλάβους - καταναλωτές χωρίς κριτική σκέψη έρμαια των πιο νοσηρών και παρά φύση εγκεφάλων. Η λύση στην τρομοκρατία δεν βρίσκεται στον αυστηρότερο έλεγχο εντός οποιαδήποτε χώρας αλλά προλαμβάνεται στα σύνορα της.
Χ.Β. 

Συριζαίοι «πανεπιστημιακοί»: Οι εκδηλώσεις για την Άλωση της Πόλης είναι εθνικιστικές και δεν συμβάλλουν στις σχέσεις μας με την τουρκία!

Αφού ο Τσίπρας, προφασιζόμενος ότι διαπραγματεύεται με τους δυνάστες της πατρίδας μας, στην ουσία γονάτισε μπροστά τους, παρακάλεσε, σύρθηκε, έγλειψε, εξυπηρέτησε σαν χανουμάκι τα συμφέροντα τους, τώρα του τραβούν το χαλί όπως φαίνεται, στέλνοντας τον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο την αποστολή του. Πλέον η διεθνής τοκογλυφία προσβλέπει στην νεοφιλελεύθερη Νδ, η οποία συμφωνεί τόσο στα μνημόνια αλλά και την λαθρομετανάστευση. Μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης η Χρυσή Αυγή για να υπάρχουν Έλληνες και στο μέλλον.
Γ.Π.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Τσακνής και η ΕΡΤ λογόκριναν και την 29η Μαΐου