Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαστε το δίκαιον του Έθνους και θα νικήσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε από βήματος Βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συλλήβδην τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, αλλά και το άνοιγμα της κερκόπορτας στους ισλαμιστές με την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Αρχικά, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε τον αποκλεισμό των βουλευτών του κόμματος από το μνημόσυνο του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στην Κάρπαθο, σημειώνοντας πως το C130 δεν είναι ιδιοκτησίας ούτε του Πάνου Καμμένου ούτε του Αλέξη Τσίπρα.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον σταλινικού τύπου αποκλεισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο, ακόμα και βουλευτών που δεν ήταν καν στην αίθουσα κατά την διάρκεια του στημένου επεισοδίου με τον Δένδια.
Οι αποκλεισμοί όμως δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή, τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών ανεβαίνουν διαρκώς.
Απαντώντας στον Δένδια, ο οποίος θέλει να στερήσει στους Έλληνες Εθνικιστές το δικαίωμα να κρατούν την Ελληνική Σημαία, δήλωσε πως την Σημαία την έχουμε στην καρδιά μας και θα την κρατάμε ψηλά!
Κατέδειξε τα ψέματα της κυβέρνησης αναφορικά με τις υποσχέσεις της για την ελάφρυνση του χρέους και εφόσον αυτή δεν πραγματοποιηθεί, η συγκυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί.
Τόνισε την ρητορική μίσους των προστατευόμενων συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, των επαγγελματιών αντιφασιστών απέναντι στην Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν διστάζουν να βρίζουν τους νεκρούς Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Δήλωσε χαρακτηριστικά:"Η μαμά Μόσχα τέλειωσε, ο μπολσεβικισμός ανήκει στα απολιθώματα της Ιστορίας, ο Εθνικισμός έρχεται είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε"!
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επέλαση των εθνομηδενιστών στην Παιδεία και στο παιδομάζωμα ψυχών στα σχολεία, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δίνει Αγώνα για Ελληνοκεντρική Παιδεία.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως μπορεί οι ανθέλληνες να θέλουν να αλλάξουν τον Λαό με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών, όμως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και αγωνίζεται για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.
Επισήμανε την υποκρισία των ΑΝΕΛ, οι οποίοι καταψηφίζουν το άρθρο για το τέμενος, αλλά συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ το συγκυβερνών κόμμα να καταψηφίζει νομοσχέδιό του; Οφείλει να παραιτηθεί!
Τέλος, τόνισε πως το ισλαμικό τέμενος είναι μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το εν λόγω νομοσχέδιο, καταγγέλλει τις σταλινικές μεθόδους του αποκλεισμού της και προχωρά μπροστά με ψηλά τις Σημαίες.
Δεν μας σταματούν ούτε τα ουρλιαχτά, ούτε οι ύβρεις σας, ούτε οι αποκλεισμοί σας! Θα νικήσουμε, γιατί είμαστε το δίκαιον του Έθνους!