Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ MARFIN;

Γράφει ο Σ.Παιδάκος
Μόνο ως τυχαία αντίδραση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια του «συνταγματικού» τόξου να αμαυρώσει την μνήμη των δολοφονηθέντων κατά τα γεγονότα της τραπέζης Marfin. Η τελευταία δημοσκόπηση της metron analysis, όπου ο Τσίπρας λαβαίνει 15% και οι νεοδημοκράτες είναι κολλημένοι στο 26%, είναι ενδεικτική. Και η καμπάνα δεν βαρά για τον Τσίπρα, αλλά για τους ψοφοδεξιούς, όπου οι τελευταίοι βλέπουν ότι ο Μητσοτάκης δεν «τραβά», όσο θα ήθελαν, με τόσο φοβερά και τρισάθλια συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Τόπο μας. Δείτε τι έγραψε σήμερα, μεταξύ άλλων,  η αρθρογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής» κ. Γιαννάρου:
 
«Την Παρασκευή, γράφτηκε ακόμα ένα μαύρο κεφάλαιο στην τραγωδία της Μαρφίν. Στην επέτειο επτά χρόνων από εκείνη την 5η του Μάη, κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι στη Σταδίου. Δεν έφταναν όλα στις οικογένειες, η ανείπωτη θλίψη της απώλειας, το γεγονός ότι φυσικοί αυτουργοί παραμένουν άγνωστοι (υπάρχει καταδίκη σε πρώτο βαθμό των υπευθύνων της τράπεζας), βλέπουν τώρα τα παιδιά τους να σκυλεύονται από εκπροσώπους του χειρότερου δείγματος της κοινωνίας, για ίδιον όφελος. Από πού κι ώς πού; Τι δουλειά έχει η Χ.Α. να «διεκδικεί» τους νεκρούς της Μαρφίν; Ομως αυτά συμβαίνουν όταν αφήνουμε τρεις νέους ακόμα και μετά θάνατον εκτεθειμένους, χωρίς πέπλο ασφαλείας, έρμαια και πάλι ασυνειδήτων./ Τι θα γινόταν άραγε εάν την επομένη ημέρα της τραγωδίας είχαν ενωθεί οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, με προεξάρχουσες εκείνες της Αριστεράς, μαζί και οι μεγάλοι συνδικαλιστικοί φορείς, και είχαν διατρανώσει την καταδίκη της επίθεσης, τη συντριβή τους για το συμβάν, δεσμευόμενοι ξεκάθαρα και πειστικά ότι θα λάβουν μέτρα να μην παρεισφρέουν τέτοια στοιχεία ανάμεσα στους διαδηλωτές;».
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρευρίσκονται στο σημείο της δολοφονίας των τραπεζοϋπαλλήλων, για να αποτίσουν φόρο τιμής. Άλλες χρονιές ήταν παρών και ο αρχηγός μας Ν. Μιχαλολιάκος. Τις άλλες χρονιές τίποτε δεν είχε αναφερθεί από τα διαπλοκόμενα ΜΜΕ. Τότε δεν «διεκδικούσαμε» νεκρούς, κατά τον χαρακτηρισμό της αρθρογράφου. Όχι κύριοι του «συνταγματικού» τόξου. Κανέναν νεκρό δεν οικειοποιείται η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει με τον τρόπο της την αναλγησία, τόσο των δολοφόνων της αριστεράς, όσο βέβαια και των κυβερνώντων εκείνης της εποχής, που οι τελευταίοι δεν ήσαν ικανοί να διαφυλάξουν την έννομη τάξη μιας ειρηνικής πορείας, όσο δε περισσότερο και να προβούν στην δίκη και καταδίκη των αυτουργών και των συναυτουργών της στυγερής δολοφονίας. Όσο οι έκνομες πράξεις του κράτους και του παρακράτους θα παραμένουν ατιμώρητες, σε όλες του τις εκφάνσεις, τόσο η Χρυσή Αυγή θα υψώνει στεντόρεια τη φωνή της σε αυτές τις αθλιότητες. Όσων αφορά γιατί δεν έγινε κίνηση του «δημοκρατικού» τόξου ώστε να «καπηλευτεί» αυτό την δολοφονία, θα απαντήσουμε στην αρθρογράφο ότι, αυτό θα αποτελούσε πραγματική σκύλευση της μνήμης των δολοφονηθέντων. Αν είναι δυνατόν οι δολοφόνοι να δολοφόνοι να δολοφονούν και από την άλλη να λυπόνται για την πράξη τους.

Όλο το παραπάνω σκηνικό έγινε, και θα συνεχίσει να γίνεται, όσο οι δημοσκοπήσεις βλέποντας την αναλγησία του κράτους και του παρακράτους, δίνουν άτυπη ψήφο εμπιστοσύνης στη Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/