Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μέχρι τους New York Times έφτασε η χάρη του Ρουβίκωνα! Στην πρεσβεία έγινε η συνέντευξη;

Γράφει ο Αντίοχος
Μεγαλεία στην… πρεσβεία για τον κραγμένο παρακρατικό Ρουβίκωνα και τα υπόλοιπα παρακρατικά γρουπούσκουλα των Σύριζα - Ανέλ, αφού τους έκανε αφιέρωμα και μάλιστα εξαιρετικά αβανταδόρικο η ναυαρχίδα του αμερικανικού κατεστημένου, New York Times!

Το σχετικό ρεπορτάζ περιλαμβάνει τα πάντα. Από συνάντηση με εκπροσώπους των «αναρχικών» (η οποία προφανώς έγινε στην πρεσβεία…), μέχρι εγκωμιαστικά σχόλια της ναυαρχίδας για την παρακρατική δράση τους.
 
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ: «Οι αναρχικοί γεμίζουν το κενό των υπηρεσιών, παραβιάζοντας την ελληνική διακυβέρνηση», αλλά και ο πρόλογος: «Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά οι αναρχικοί της Ελλάδας οργανώνονται όπως ποτέ άλλοτε».
Εν συνεχεία, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις καταλήψεις κτιρίων για την φιλοξενία «προσφύγων», με τα εξής εγκωμιαστικά:
«Μέσα στα χρόνια της πολιτικής λιτότητας και της προσφυγικής κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται με λιγότερους πόρους, δίνοντας στους πολίτες ακόμη πιο λίγα. Πολλοί έχουν χάσει την πίστη τους. Κάποιοι που ποτέ δεν είχαν πίστη από την αρχή παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους»!
Παράλληλα, τονίζεται ότι «από το 2008 έχουν δημιουργηθεί περίπου 250 αυτοδιαχειριζόμενα κοινωνικά κέντρα σε όλη την χώρα, χρηματοδοτούμενα από...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net