Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο Έλληνας για τους κυβερνώντες είναι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας άνθρωπος. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι τόσες μέρες μετά το σεισμό στη Λέσβο δεν είδαμε καμιά γενική κινητοποίηση για τους σεισμοπαθείς της Λέσβου. Πού είναι οι ΜΚΟ να στήσουν σκηνές; Πού είναι οι ανά τον κόσμο ηθοποιοί και καλλιτέχνες να συμβάλλουν στην αποκατάσταση;
Ποιος δεν θυμάται τα ανίερα συλλείτουργα του Πάπα και του Πατριάρχη με τρισάγιο συγχρόνως για τα πνιγμένα μουσουλμανόπαιδα; Δεν υπήρξε στιγμή χειρότερη στην ιστορία του Ελληνισμού και της πίστης μας από την εκμετάλλευση τους με τέτοιον τρόπο προς όφελος της Ν.Τ.Π. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το χάλι. Απολύτως τίποτα δεν περιμένουν οι Έλληνες από τα κόμματα του μνημονιακού τόξου που το μόνο πράγμα στο οποίο συναγωνίζονται επάξια είναι ποιος θα γονυπετήσει περισσότερο για περισσότερα δανεικά και περισσότερη υποταγή της πατρίδας μας στον ξένο παράγοντα. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουν όρθιοι για το ιερό αυτό σκοπό. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Κωνσταντίνα Σ.

Η παράταξη της Δούρου προτιμά να προστατεύσει τον Π. Δαμιανό παρά να ασχοληθεί με την δολοφονία του μικρού Μάριου

Εκτός από το Μενίδι υπάρχουν και αρκετές άλλες περιοχές που ήδη έχουν μετατραπεί σε «αυτόνομες» αλλά όμως τα τελευταία χρόνια τα διαβόητα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, συνεχώς αυξάνουν και πληθαίνουν και μάλιστα δεν λείπουν οι φωνές ότι στα συγκεκριμένα μέρη με τις ευλογίες των γενίτσαρων των ΜΚΟ και όλου του «συνταγματικού τόξου» κάποιοι οργανώνονται και σίγουρα όχι για το καλό των Ελλήνων. Δυστυχώς λόγω κακής πληροφόρησης από τα Μέσα εξαπάτησης αρκετοί Έλληνες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι η Πατρίδα μας οδεύει στην καταστροφή και την βιολογική εξαφάνιση από το οργανωμένο σχέδιο των ντόπιων και ξένων εχθρών  μας. Μοναδική ελπίδα για να ανατραπούν τα σχέδια αυτά είναι η Χρυσή Αυγή με τον πολυμέτωπο αγώνα που δίνει για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Γ.Τ.

Κυβέρνηση τραγέλαφος: Με «υπερήφανη διαπραγμάτευση» τους υποχρέωσαν να πληρώσουν ακόμα και τα δικαστικά έξοδα στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Η χρεοκοπία της χώρας οφείλεται σε όργιο σπατάλης, υπεράριθμων διορισμών, από-βιομηχανοποιήσεως, υπονομεύσεως της χώρας και κλοπών (μίζες, προμήθειες) και για αυτό το αίσχος θα έπρεπε να έχει υπάρξει καταλογισμός ευθυνών και λογοδοσία. Είναι ανεπίτρεπτο να παραμένουν ατιμώρητοι εκείνοι όλοι που κατέστρεψαν οικονομικά, πολιτικά, εθνικά, πολιτιστικά, ηθικά την Πατρίδα και τον Λαό της. Όχι απλώς δεν λογοδοτούν, αλλά έχουν το θράσος να εξακολουθούν να υποδύονται τους επίδοξους "σωτήρες" μας. Είναι αδύνατον να υπάρχει ανώτατο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Αυγερινός), να ομολογεί την εισροή εκατομμυρίων στα κομματικά ταμεία (Ζήμενς κ.α.), να μιλά απροκάλυπτα για διπλά λογιστικά βιβλία στα κόμματα της εξουσίας, και να μην υπάρχουν συνέπειες. Αντίθετα η πρόεδρος, καθώς και τα στελέχη του κλεφτοπασοκ σηκώνουν απειλητικά το δάκτυλο στους Έλληνες που στην κυριολεξία πένονται από τα μνημόνια που οι ίδιοι έφεραν. Πολιτική κάθαρση εδώ και τώρα. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Χ.Γ.

Ανάλγητοι και επικίνδυνοι: Υπέγραψαν εθνοκτόνο μνημόνιο μέχρι το 2060 και πανηγυρί