Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ύστερα από μια επαίσχυντη συμφωνία που οι πολιτικοί απατεώνες την βάφτισαν θρίαμβο, ξεκίνησαν τα μέσα εξαπάτησης να μας πείσουν ότι εν τέλει σωθήκαμε πήραμε την δόση όπως οι τοξικομανείς οι οποίοι εξαρτώνται από τν έμπορο ναρκωτικών. Με βάση τα σημερινά δεδομένα χρέους, το 2019 η εξυπηρέτηση και αναχρηματοδότησή του απαιτούν 20 δισ. Πλεόνασμα 3.5% σημαίνει ανάγκες δανεισμού 14 δισ.
Έστω λοιπόν ότι έχουμε καταφέρει την έξοδο στις απλές τοκογλυφικές αγορές, αυτό σημαίνει, ανταλλαγή «φθηνών» δανείων του 0.8% - 2.2% με επιτόκιο της αγοράς του +5% και φόρτωμα των αναγκών του 2022-25 με άλλα 10 δισ. Σ' αυτά να προσθέσουμε και τα 45 δισ. από την λήξη της 10ετούς περιόδου χάριτος του 2012. Λοιπόν, θα θέλουμε 5ο μνημόνιο το 2019 ή όχι; Θα θέλουμε επιμήκυνση μέχρι το 3018 ή όχι; Σκλαβιά αέναη δηλαδή. Μοναδική λύση στην δουλεία των τόκων εκφράζει μόνο η Χρυσή Αυγή. Άμεση καταγγελία μνημονίων και του παράνομου χρέους, ανασυγκρότηση της Εθνικής παραγωγής και δουλειά.
Ν. Γ.


Είναι μεγάλη αδικία να είσαι τσοπανόσκυλο. Ίσως η μεγαλύτερη που υπάρχει .Είναι μεγάλη αδικία στην εποχή των ζωντανών νεκρών να έχεις συνείδηση .Αδικία επίσης είναι να μην φοβάσαι ,σε μια εποχή που όλοι έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους. Αδικία είναι να είσαι κυνηγημένος από κει που είχες τα πάντα, γιατί τους υποστηρίζουν άνθρωποι που ποτέ τους δεν είχαν τίποτα. Αδικία είναι να πολεμάς την ώρα που ο διπλανός έχει σηκώσει τα χέρια του ψηλά .Αδικία είναι να λες την Αλήθεια εκεί που όλοι έχουν ήδη βολευτεί με το ψέμα .Αδικία είναι να θέλεις να ζεις ελεύθερος την εποχή των σκλάβων .Μην χαλάς την ‘’θετική’’ ενέργεια των σκλάβων. Μην γίνεσαι τοξικός. Γιατί δεν θα αρέσεις .Θα σε αποφεύγουν. Κάπως έτσι θα νιώθουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσή Αυγής, που δίνουν μια σκληρή και άνιση μάχη εναντίον της εξαφάνισης της πατρίδας μας, με έναν εχθρό παντοδύναμο αλλά όχι ανίκητο όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε. Ένα εχθρό που σαν δύναμη του έχει μόνο τον υλισμό. Αν αυτό γίνει αντιληπτό τότε πολλές καταστάσεις μπορούν να αλλάξουν από τις δυνάμεις του φωτός και των ιδεών που εκφράζει ο Εθνικισμός.
Ευάγγελος Χ.

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας δεν είναι συλλογική. Δεν τα "φάγαμε όλοι μαζί". Όμως συλλογική είναι τώρα η ευθύνη της παθητικότητας, της μη αναζήτησης των υπευθύνων αλλά και της επιβράβευσης τους και γενικά της μη συνεργασίας μεταξύ μας για την ανατροπή του κατεστημένου χρεοκοπημένου συστήματος που σε συνεργασία με τους ξένους γύπες, ξεπουλάει ζωές και περιουσίες για να διασωθεί το ίδιο. Είναι ευθύνη όμως όλων μας η στήριξη δυνάμεων που αγωνίζονται με συνέπεια λόγων και έργων εδώ και πολλά χρόνια εναντίον της δικτατορίας των διεφθαρμένων. Αυτοί δεν είναι άλλου από τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
Γ. Ι.