Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κ. Μπαρμπαρούσης σε συριζαίους: Φέρνετε μνημόνιο για 50 χρόνια! Επεισόδιο με Βούτση - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μίλησε για την υποκρισία Σύριζα και Ανέλ που έφεραν το σκληρότερο μνημόνιο στην χώρα και εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό, ενώ σημείωσε πως εγκλωβίζουν την χώρα για 50 χρόνια.
Παράλληλα, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε τις ισάριθμες ευθύνες των παλιότερων κομμάτων, όπως το ΠΑΣΟΚ, με σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά και διαπλοκή. Τακτικές οι οποίες και οδήγησαν την χώρα στα όρια της χρεοκοπίας.

Ο χειμαρρώδης και ειλικρινής λόγος του βουλευτή μας προκάλεσε μάλιστα την αντίδραση του προέδρου της βουλής, Ν. Βούτση, ο οποίος και υπήρξε ιδιαιτέρως προκλητικός και προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης που είναι τα νέα προαπαιτούμενα του μνημονίου.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής K. Μπαρμπαρούσης και Χρ. Παππάς αμέσως πήραν τον λόγο και απάντησαν στις προκλήσεις του Βούτση υπενθυμίζοντας πως τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του μνημονιακού τόξου ουδέποτε καταδίκασαν τις δολοφονικές επιθέσεις της αριστεράς κατά της Χρυσής Αυγής.