Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επέβαλαν την κομμουνιστική ψώρα στον Έλληνα, αρχικά μέσω αριστερών καλλιτεχνών και εν συνεχεία ξαναγράφοντας την ιστορία με ψεύδη για τον δήθεν αντιστασιακό αγώνα και τον "πατριωτισμό" των δολοφόνων του ΕΑΜ. Ο στόχος φυσικά δεν ήταν όσοι έζησαν τα γεγονότα, αλλά οι επόμενες γενιές. Βλέπεις η λήθη είναι ίδιον της μάζας. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε να ενταχθούν οι περιφρονημένοι ηττημένοι για το καλό του Έθνους.
Υπό αυτόν τον μανδύα και ο "εθνάρχης" επέβαλε την μετάσταση της ασθένειας στον νόμιμο πολιτικό βίο. Η αλήθεια είναι ότι ο σιωνισμός πάντα θέλει ένα καρκίνωμα μέσα σε κάθε Έθνος για να κάνει τη δουλειά του, όπως στις μέρες μας όπου το ρόλο του περιφρονημένου τον παίζουν οι "καλοί" και "κατατρεγμένοι" μουσουλμάνοι εισβολείς, με δακρύβρεχτες ιστορίες (από μη εμπόλεμες ζώνες) και τον ρόλο του νομιμοποιητή της αλλοτρίωσης και της επιβολής της τα πιστά σκυλιά της αριστεράς. Μην γελιέστε, χτυπώντας ξανά στο συναίσθημα δεν στοχεύουν εμάς, αλλά τις επόμενες γενιές. Για μένα ο αγώνας είναι ένας, είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη, ο αγώνας με την Χρυσή Αυγή.
Ν.Γ.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γ. Λαγού στην Βουλή: Καμμένος - τρομοκράτες - φυλακές Αυλώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Όχι δεν είμαι ευκολόπιστος να πιστεύω τα ψέματα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας αναφορικά με το πανεπιστημιακό άσυλο. Τί προστατεύει; Γιατί υπάρχει; Για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Γελάνε και τα τσιμέντα. Αν πάει σήμερα κάποιος νέος φοιτητής σε μία συνέλευση και εκφράσει συμπάθεια για τις εθνικιστικές ιδέες, θα κινδυνεύσει άμεσα η ζωή του. Εδώ δεν μπορούν να μιλήσουν φοιτητές των συστημικών κομμάτων και πέφτουν οι αριστεροαναρχικοί να τους φάνε. Το άσυλο πότε προστάτεψε τις ιδέες και το διάλογο; Μόνο μπαχαλάκηδες, λαθρέμπορους και ναρκομανείς προστατεύει. Και η άρρωστη αστική δημοκρατία προστατεύει αυτή την παθογένεια.
Α.Κ.

Οι γερμανοί τοκογλύφοι με τα εγχώρια τσιράκια τους Τσίπρα και Μητσοτάκη επιζητούν την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Οι εναπομείναντες και μη λοβοτομημένοι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι τυχαίο αλλά αντίθετα προγραμματισμένο το  σχέδιο του μαζικού εποικισμού της πατρίδας μας, το οποίο εφαρμόζουν οι τούρκοι. Το δυσάρεστο  ασφαλώς είναι ότι στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις είναι συνεργοί στο διαρκές αυτό έγκλημα. Τα εκατομμύρια των εχθρικότατων αλλοθρήσκων που εισβάλουν μαζικά στην χώρα, οι οποίοι απελάθηκαν από όμορες χώρες, προδιαγράφουν δυστυχώς το σβήσιμο της φυλής μας αν κάτι δεν αλλάξει και σύντομα. Εγγυητής της αλλαγής είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.
Γ.Τ.

Τώρα ανακάλυψε το Facebook την ισλαμική τρομοκρατία;