Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΡΥΘΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής αποφάσισε κυρώσεις στους βουλευτές μας Κασιδιάρη και Σαχινίδη, για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου γράφτηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής: «Τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας καταλόγισαν στον κ. Κασιδιάρη αντικοινοβουλευτική, αντιδεοντολογική και απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια, στον οποίο είχε επιτεθεί μέσα στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα./
Παράλληλα, αυστηρότατες κυρώσεις πρότεινε η Επιτροπή Δεοντολογίας και για την περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη, ο οποίος είχε συλληφθεί από την αστυνομική φρουρά της Βουλής να διανέμει παράνομα προπαγανδιστικό υλικό σε μαθητές που είχαν επισκεφθεί το Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντας αντικοινοβουλευτική, αντιδεοντολογική και απαράδεκτη τη συμπεριφορά του.»

Ένας παλιός εκδότης είχε πει κάποτε το εξής: «το να μιλούν για δημοκρατία οι κομμουνιστές, ισοδυναμεί με το να δίνει διάλεξη ο Ηρώδης για την παιδική θνησιμότητα». Έτσι έχουν τα πράγματα για όποιον έχει ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά του μυαλού του. Οι κυρώσεις δεν είναι τάχα για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, αλλά είναι επειδή είναι χρυσαυγίτες. Επίθεση λέει Κασιδιάρη σε Δένδια, άλλο αν στη βουλή τα έκτροπα μεταξύ των εκπροσώπων του ανθελληνικού τόξου είναι σε ημερήσια διάταξη. Πάρτε ως παράδειγμα τις τριβές μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη. Κυρώσεις της επιτροπής δεοντολογίας στον βουλευτή μας Σαχινίδη επειδή μοίρασε φυλλάδια του κόμματος σε μαθητές που επισκέφτηκαν το κοινοβούλιο. Και δεν είναι παράνομο όταν μαθητές παρακολουθούν συνεδριάσεις του κοινοβουλίου την ώρα που αγορεύουν στο βήμα χρυσαυγίτες; Αλήθεια αυτό πως τους ξέφυγε; Ενώ το να μοιράζει φυλλάδια η ΚΝΕ έξω από τα σχολικά συγκροτήματα, δηλητηριάζοντας αθώες παιδικές ψυχές, έγκειται στα πλαίσια της ιδεολογικής  επιμόρφωσης του μαθητικού κινήματος. Και όλα αυτά να προσπαθεί το πολιτικό παχύδερμο που ονομάζεται Βούτσης, που ηγείται όχι μόνο των αριστερών στη βουλή αλλά βλέπουμε να κουλαντρίζει άριστα και τα υποπόδια αυτών που ονομάζονται ψοφοδεξιοί, να μας πείσει για τον κατ’ επίφαση πλουραλιστικό χαρακτήρα του κοινοβουλίου. Έχουμε πολλά τέτοια παράλογα και γελοία να δούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού βίου των εκπροσώπων μας. Και λέμε γελοία  γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δράση των ανθελλήνων εναντίων μας, τη στιγμή που στη Χώρα συμβαίνουν τραγικά πράγματα. Εμείς θα είμαστε πάντα στις επάλξεις του αγώνα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι δεν το έχουν αντιληφθεί πλήρως οι ολετήρες του Έθνους.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/