Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Με θέμα την δημοσιότητα των πολιτικών άκρων ασχολήθηκε ο γνωστός υβριστής μας κ. Μανδραβέλης που αρθρογραφεί στην καθεστωτική καθημερινή. Με αφορμή τα καμώματα της Κωνσταντοπούλου στο Δίστομο, τα οποία πρόσφεραν ελάχιστα λεπτά δημοσιότητας στον ήδη ανύπαρκτο πολιτικό της σχηματισμό, ο αρθρογράφος περιέπλεξε στην υπόθεση και τη Χρυσή Αυγή, και προσπάθησε να την εξισώσει με τις ακραίες φωνές της αριστεράς. Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων και τα εξής:
 «Είναι δύσκολη η δημοσιογραφική αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων της πολιτικής. Για παράδειγμα, στην περίπτωση της «Χρυσής Αυγής» έχουμε κατηγορηθεί για τα πάντα και τα αντίθετά τους. «Γιατί κρύβετε τα αίσχη τους; Για να μη μάθει ο κόσμος ποιοι πραγματικά είναι;» και «γιατί δημοσιοποιείτε τα καμώματά τους και τους διαφημίζετε;». Το χειρότερο, δε, όλων είναι πως και τα δύο ερωτήματα είναι εύλογα. Κι αυτό διότι η δημοσιοποίηση ακραίων συμπεριφορών δημιουργεί απέχθεια σε ένα κομμάτι του πληθυσμού, αλλά σε ένα άλλο φτιάχνει μιμητές. Ποιο είναι το μεγαλύτερο; Δυστυχώς, το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής και κάλπης.»
Είναι προφανές ότι ο Μανδραβέλης ψεύδεται γράφοντας ότι είναι δύσκολη η δημοσιογραφική αντιμετώπιση του κινήματός μας, τη στιγμή που ότι θετικό έχει να καταδείξει η Χρυσή Αυγή στα 5 έτη του κοινοβουλευτικού της βίου αποσιωπάται πλήρως από τα ΜΜΕ. Έπειτα, υποκρινόμενος ότι βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος ανάμεσα στις δύο διαφορετικά ερωτήματα που έχει η κοινωνία για τη Χρυσή Αυγή, όπου και τα δύο ερωτήματα είναι παντελώς άστοχα, κάνει λόγο ότι δεν γνωρίζει την απάντηση αυτών, και ότι αυτή απαντιέται μετά από τις εκλογές. Η υποκρισία του Μανδραβέλη δεν έχει όρια, μιας και προσπαθεί να κατευθύνει την κοινή γνώμη σε φανταστικές επισημάνσεις για τη Χρυσή Αυγή. Όλος ο κόσμος, εχθροί και φίλοι του κινήματός μας,  που παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις γνωρίζει ότι τίποτε από τα παραπάνω που υποστηρίζει ο αρθρογράφος δεν είναι αληθή. Γιατί το κάνει τότε ο Μανδραβέλης; Πρώτα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο ανθελληνικό τόξο- θα εξηγήσουμε παρακάτω- δεύτερον, γνωρίζει και αυτός ότι οι συκοφαντίες που γράφει για μας δεν ισχύουν σε καμία των περιπτώσεων, τρίτον, κάτι έπρεπε να σκαρφιστεί να γράψει εναντίον μας τη στιγμή που το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον επωμίζεται μόνο η Χρυσή Αυγή- κάτι που δίνει σαφέστατα άνοδο στα ποσοστά του κινήματος-  βγάζοντας τέλος  και την ουρά του απ’ έξω ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, τάχα μην γνωρίζοντας τι θα βγάλουν οι κάλπες στις επόμενες εκλογές.

Ότι και να κάνουν, όσα φαντασιόπληκτα κείμενα και αν γράψουν, δεν θα σταματήσουν την πολιτική άνοδο και την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής για ένα και μοναδικό λόγο. η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες κάθε ώρα και κάθε λεπτό του κοινοβουλευτικού της βίου, και όχι κάθε παραμονές εκλογών που κάνουν οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί. Και αυτό το τελευταίο το γνωρίζει ο Μανδραβέλης, και αυτό είναι που τον κάνει- εμμέσως- να φωνάζει προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι ανεβαίνουμε επικίνδυνα.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/