Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΝ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Το πόσο χάλια οδεύει το κόμμα της ψοφοδεξιάς δεν είναι κάτι που το λέμε μόνο εμείς. Αρκετοί δημοσιογράφοι που ανήκουν στο χώρο της δεξιάς, ή ότι έχει απομείνει από αυτόν, συμφωνούν με την παραπάνω άποψη. Το ανησυχητικό όμως για την κατ’ επίφαση πατριωτική δεξιά δεν είναι όταν λένε την άποψη τους οι δικοί της δημοσιογράφοι, αλλά όταν τα βέλη έρχονται από αντίπαλα στρατόπεδα.
Ο έγκριτος δημοσιογράφος της Αυγής* κ. Καρτερός, θέλοντας να υποστηρίξει την ανικανότητα Τσίπρα δεν παραλείπει να σημειώσει την ανικανότητα και την ανυπαρξία του κ. Μητσοτάκη. Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων στο σημερινό του άρθρο: «Ο Τσίπρας είναι κουρασμένος, διάβασα στο ημιεπίσημο των κυριακάτικων. Ήταν κουρασμένος από πέρυσι- το είπε και ο Λεβέντης. Και πρόπερσι- είδαμε φωτογραφίες. Γενικά φαίνεται ότι κουράζεται εύκολα. Και από την άποψη αυτή μοιάζει με τα αχαμνά του τράγου. Που, ως γνωστόν, κουράζονται και πέφτουν μόνα τους. Συνεπώς, αν δείξουν υπομονή οι αχαμνολόγοι, ίσως ανταμειφθούν. Η πολιτική των αχαμνών μπορεί να επιτύχει εκεί που οι αχαμνοί της πολιτικής αποτυγχάνουν».
Επίσης στο άρθρο του κ. Καρτερού αφήνεται να εννοηθεί ότι η συνέχιση της πολιτικής Τσίπρα θα είναι ίδια και απαράλλακτη και από τον μέλλοντα πρωθυπουργό Μητσοτάκη, σαν να μας λέει ότι, την τύχη Τσίπρα θα έχει και ο νεοσσός πρόεδρος της ψοφοδεξιάς. Εμμέσως πλην σαφώς διακρίνεται ποιοι είναι αυτοί που αντιστέκονται στις μνημονιακές πολιτικές, και δεν είναι άλλοι από τους χρυσαυγίτες.

* μαζί με τον Ριζοσπάστη, είναι οι μόνες εφημερίδες που το χαρτί τους κάνει το… τέλειο καθάρισμα στα τζάμια!
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/