Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Τα μνημόνια της φτώχειας και της ανεργίας, ο βαθμός στέρησης βασικών αγαθών και υπηρεσιών (όπως το ενοίκιο, το ηλεκτρικό  ρεύμα, το νερό, η θέρμανση, η διατροφή, η ένδυση και η αγορά φαρμάκων) έχει επιδεινωθεί δραματικά και η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία χώρα γερόντων και το δημογραφικό πρόβλημα οξύνεται ακόμη περισσότερο.
Ο εποικισμός της χώρας από στρατιές λαθρομεταναστών φανερώνει ότι κάποια εξωθεσμικά κέντρα δεν επιθυμούν την ύπαρξη του Ελληνικού έθνους. Δυστυχώς για την Ελλάδα υπάρχουν γενίτσαροι, οι οποίοι συνεργούν σε αυτό το έγκλημα προφασιζόμενοι έναν ψεύτικο ανθρωπισμό. Οι Έλληνες αν επιθυμούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και επόμενες γενιές Ελλήνων πρέπει να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη την Χρυσή Αυγή.
Σπύρος Μ.

Νέο περιστατικό «άσκοπων πυροβολισμών» στο Μενίδι: Παρ’ ολίγο νέα θύματα οδηγοί λεωφορείων!

Σε μια εποχή που χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα υλικά αγαθά για επιβίωση, μόνο πρόκληση και οργή προκαλούν οι απολαβές της κόρη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερινάρη Ξηροτύρη, που προσελήφθη ως διευθύνουσα σύμβουλος στο υπερταμείο ξεπουλήματος με μισθό 270,000 ευρώ. Όντως το μνημόνιο είναι ευτυχία, όπως είπε το γνωστό πολιτικό παχύδερμο, για τους δεξιούς και αριστερούς μνημονιακούς γενίτσαρους, που αμείβονται πλουσιοπάροχα ώστε να εκποιήσουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Η Νέμεσις, για τα ενεργούμενα των ξένων δυνάμεων κατοχής θα έλθει μόνο όταν μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.
Λ.Ι.

Έρχονται ως εφιάλτης οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία από την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση

Η Ευρώπη παρόλο που έχει αλωθεί κατά μεγάλο μέρος με ξεπουλημένες κυβερνήσεις και ΜΜΕ αποτελεί ακόμη τον τρόμο του συστήματος, γιατί είναι το σπίτι των εθνών που διαθέτουν ρίζες. Είναι ο τόπος όπου ξεκίνησε ο ανθρώπινος πολιτισμός. Είναι η γενέτειρα λαών που το αίμα τους τους υποχρεώνει σε επανάσταση και αλλαγή σε οτιδήποτε τους πιέζει. Είναι η Ευρώπη των Ανθρώπων και πρέπει να ισοπεδωθεί. Επομένως, εύκολα εξηγείται το μίσος κατά του Εθνικισμού, ο οποίος στέκεται εμπόδιο.
Μ.Τ.

Τσίπρας και Καμμένος συνυπέγραψαν την 6μηνη παράταση των οικονομικών κυρώσεων στην Ρωσία