Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Από την μεταπολιτευτική Ελλάδα, ξεκίνησαν να γίνονται πρωτοφανή, αδιανόητα πράγματα τα οποία τα τελευταία χρόνια βαίνουν στην κορύφωση τους. Ευθέως υπονομεύονται η ασφάλεια κι η ελευθερία των πολιτών, το κατά επίφαση δημοκρατικό πολίτευμα, πολύ άνετα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως οικονομική δικτατορία κοινοβουλευτικού τύπου και εντελώς ανύπαρκτο είναι το κράτος δικαίου.
Όσοι σωπαίνετε και σκύβετε το κεφάλι, μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε. Αντίθετα, μετατρέπεστε άθελα σας και σε θύτες και σε θύματα. Μην συμβιβάζεστε, μην υποκύπτετε, μην προσαρμόζεσθε. Αντισταθείτε στο πλευρό της μοναδική πολιτικής δύναμης που δίνει των υπέρ πάντων αγώνα ώστε να υπάρχει και στο μέλλον Ελλάδα και Έλληνες. Την Χρυσή Αυγή.
Β.Γ.

«Βουλιάζουν» τα κομματικά ΜΜΕ του Σύριζα - Ούτε οι βουλευτές τους δεν τα διαβάζουν!

Συνήθης εικόνα πια στους δρόμους της Ελλάδας οι αλλοδαποί εργάτες να απασχολούνται στα δημόσια έργα. Με 1,5 εκατομμύριο Έλληνες ανέργους έχουμε περίπου ίσως και περισσότερους ξένους παράνομα εισερχόμενους αφροασιάτες. Με αυτό τον τρόπο ισοπέδωσαν τα μεροκάματα των Ελλήνων μειώνοντας το κόστος και βέβαια ασφαλώς αυξήσανε τα κέρδη τους οι εργοδότες. Οι πολιτικές που ακολουθούνται από τους δεξιούς και αριστερούς πολιτικούς απατεώνες οδηγούν σε αντικατάσταση πληθυσμού. Μόνο η Χρυσή Αυγή ζητά εργασία πρώτα για τους Έλληνες.
Χ.Φ.

Ερώτημα προς Βούτση στην “Βουλή των Εφήβων”: Γιατί υπάρχει η βουλευτική ασυλία;

H Άννα Παναγιωταρέα λοιπόν, η γνωστή δημοσιογράφος, πρόσφερε στο κοινό δράσεις ποιότητος. Υπηρεσίες μεγάλου διαμετρήματος! Με συνέπεια μάλιστα και με πρόγραμμα που εστίαζαν στην πραγματικότητα της δημόσιας υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα, ήλθε στην επιφάνεια από τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στο "Ερρίκος Ντυνάν" Νίκο Κρέτση, ο οποίος, απαντώντας στις ερωτήσεις Κασιδιάρη, αποκάλυψε, ότι η γνωστή κολλητή του Σαμαρά, Άννα Παναγιωταρέα, λάμβανε μισθό 3000 ευρώ τον μήνα από το γραφείο τύπου του νοσηλευτικού ιδρύματος, χωρίς καν να πατάει το πόδι της σαυτό το πολύπαθο Νοσοκομείο των Αθηνών. Εύκολα γίνεται αντιληπτό για ποιο λόγο το καθεστώς της διαφθορά έχει επιβάλλει ολοκληρωτικό αποκλεισμό από το δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ, ώστε να μην ακούγεται η μοναδική φωνή της αλήθειας που υπάρχει στο άντρο της διαφθοράς.
Σ.Μ.