Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η καθιερωμένη σύναξη του πολιτικού κατεστημένου που αποκατέστησε τα προκλητικά προνόμια του θεωρείται η δεξίωση για την μεταπολίτευση. Με κάθε λαμπρότητα θα εορταστεί το πολίτευμα που στήθηκε στη προδοσία της Ελληνικής Κύπρου. Ο ορισμός της μεταπολίτευσης, εν ολίγοις ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας.
Εκεί για πολλά χρόνια ήταν καλεσμένοι η τότε ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, τους οποίους τιμούσαν για την προσφορά τους στην «αποκατάσταση της δημοκρατίας» μιας και ακύρωσαν όλες τις αποφάσεις του πολεμικού συμβουλίου το οποίο αποφάσισε τους κανόνες εμπλοκής κατά των τούρκων και όριζε επακριβώς τις πολεμικές επιχειρήσεις. Αν φταίει το στρατιωτικό καθεστώς για την Κύπρο για ποιο λόγο δεν ανοίγουν εδώ και τόσα χρόνια τον φάκελο της Κύπρου; Μόνο η Χρυσή Αυγή ζητά το άνοιγμα των εγγράφων αυτής της τραγωδίας, αλλά οι πολιτικοί απόγονοι της μεταπολίτευσης αρνούνται πεισματικά να προβούν σε αυτή την ενέργεια.
Ε.Κ.

Το άσβεστο μίσος των κομμουνιστών και η ξεφτίλα των ψευτοδεξιών

Με τις εκλογές εκλέγουμε πρόσωπα που δεν ασκούν πολιτική, αλλά εκτελούν πολιτική. Την πολιτική σήμερα την χαράζουν οι παραγωγοί του χρήματος, οι δανειστές μας (ας όψεται η μεταπολίτευση) που είναι και οι πραγματικοί εξουσιαστές μας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν Έλληνες από την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Δεν μπορούν να συνεχίζονται τα ίδια ψέματα ότι έρχεται η ανάπτυξη βγαίνουμε στις (τοκογλυφικές) αγορές. Πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Ότι τάχα θα βγούμε για δανεικά με μη εξυπηρετούμενο χρέος. Την λύση την καταθέτει με υπευθυνότητα η Χρυσή Αυγή. Καταγγελία του παράνομου και επαχθούς χρέους και λογιστικός έλεγχος από την μεταπολίτευση και μετά.
Ν.Γ.

Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε τον Ηπειρώτη, Ήρωα της Κύπρου, Συνταγματάρχη Σταύρου Σωτήριο

Ο Χρυσόγονος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου -και αυτός- και ευρωβουλευτής του Σύριζα. Προ ημερών σε συνέντευξή του είπε: «Τα αλλεπάλληλα ψυχοδράματα, ως συνέπεια της λιτότητας , επιδρούν δυσμενέστατα στην εθνική μας οικονομία». Δεν είπε όμως κουβέντα για τα συσσίτια, ούτε γι΄ αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια, ούτε γι’ αυτούς που δεν έχουν να αγοράσουν τα φάρμακά τους. Βέβαια, ούτε κουβέντα γι΄ αυτούς που αυτοκτόνησαν και που κατόπιν άνωθεν εντολής οι εφημερίδες δεν γράφουν πλέον τίποτα για τα θύματα των μνημονίων. Άξιος ο μισθός σας δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που μας βουλιάξατε στα μνημόνια, ενώ αντίθετα όλοι σας απολαμβάνετε προκλητικά προνόμια κουνώντας το δάκτυλο στους Έλληνες.
Σ.Μ.

Τρανό μήνυμα των απανταχού Μακεδόνων και απόλυτη ταύτιση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ!