Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην “Εθνικιστική Φωνή”: Με Αγώνα και την Σημαία μας ψηλά θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου "Εθνικιστική Φωνή". Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε αρχικά πως παρά τον παράνομο αποκλεισμό από τα συστημικά ΜΜΕ των νταβατζήδων, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απρόσκοπτα τον πολιτικό της Αγώνα σε όλη την επικράτεια.
Για την δόση του Eurogroup σημείωσε πως το μεγαλύτερο ποσοστό θα διοχετευθεί σε παράνομα τοκοχρεωλύσια, τονίζοντας πως ο δρόμος των Μνημονίων είναι αδιέξοδος και καταστροφικός.
Για την μπίζνα των σκουπιδιών τόνισε τον εμπαιγμό των εργαζομένων από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και την μεθόδευση να παραχωρηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Αναφέρθηκε ακόμη στην ασύδοτη κυβέρνηση των μπολσεβίκων, η οποία έχει αλώσει την Παιδεία και έχει παραδώσει την χώρα στα μνημόνια, στους λαθρομετανάστες και το χάος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν εξαρτώνται από κανένα συμφέρον, δεν χρωστούν σε κανένα και προχωρούν απροσκύνητοι και ενωμένοι σαν γροθιά για την Ελευθερία της Πατρίδας. Οι Συναγωνιστές χαλυβδώθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και κανείς δεν μπορεί να τους διασπάσει!
Επανέλαβε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα εθνικά θέματα (Κυπριακό, Μακεδονικό) και την ανάγκη άσκησης μια δυναμικής εξωτερικής πολιτικής απέναντι στους προκλητικούς τούρκους.
Κατήγγειλε την αδράνεια των Αρχών και την αδιαφορία των ΜΜΕ και των κομμάτων για τις συνεχιζόμενες παρακρατικές επιθέσεις εναντίον γραφείων και Συναγωνιστών. Δήλωσε ακόμη ευθαρσώς πως η τρομοκρατία και η εγκληματική βία στην πολιτική έχει χρώμα και όνομα: Είναι κόκκινο και αριστερό!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε προτρέποντας όλους τους Έλληνες να αφυπνιστούν και να ακολουθήσουν τον ανηφορικό μονοπάτι του Αγώνα για να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!