Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Χρήστος Παππάς προς Ομογενείς: Εμείς θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε ως μέλος της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής με θέμα «Εξωτερική πολιτική και διπλωματίας σε περιόδους κρίσης, το παράδειγμα της Ανατολικής Μεσογείου». Στα πλαίσια της 11ης γενικής συνέλευσης της παγκόσμιας διακοινοβουλευτικής ένωσης ελληνισμού.»

Ο Συναγωνιστής, αφού ενημέρωσε τα μέλη της Πα.Δ.Ε.Ε. για την δράση και τους σκοπούς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής τόνισε την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών στην Νίκη του Ελληνισμού, λέγοντας στους βουλευτές των ξένων κοινοβουλίων ότι οι Έλληνες Εθνικιστές θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά: «Καλωσορίζω με την σειρά μου τους εκλεκτούς καλεσμένους ομογενείς και προτού αναπτύξω κάποιες σκέψεις, θα ήθελα να επισημάνω στον κ. υφυπουργό κ. Κουίκ, ο οποίος απουσιάζει, αλλά θα το μάθει απ’ ότι πιστεύω, ότι η πολιτική διχόνοια ή ακόμα και οι λάθος χειρισμοί Προέδρων των κοινοβουλευτικών επιτροπών, με φέρουν στην θέση να διαφωνήσω και να διαψεύσω τα λεγόμενά του ότι στην επιτροπή αποδήμου ελληνισμού υπάρχει ομοψυχία και βγαίνουν από κοινού αποφάσεις. Οι μη κυβερνητικοί βουλευτές δεν έχουν λόγο στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων των επιτροπών, όπως επίσης δεν έχουν λόγο και στο ποιοι καλούνται να συμμετάσχουν στην επιτροπή και φέρνω για παράδειγμα την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής ελληνισμού της διασποράς, αλλά δεν θα ήθελα να συνεχίσω γιατί αυτό δεν αποτελεί και την ουσία της σημερινής συνεδριάσεως.
Κυρίες και κύριοι, tο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, μέσα από απίθανες αντισυνταγματικές και αντικοινοβουλευτικές αντιξοότητες, διώξεις και προσκόμματα που δημιουργούν συνασπισμένα τα κόμματα Αριστεράς και Δεξιάς εναντίον της, υπό τον φόβο πάντα της ανερχόμενης δημοσκοπικά λαϊκής απήχησης που προσλαμβάνει το Κίνημά μας από τον μαστιζόμενο από την οικονομική κρίση και ευρωπαϊκή αλλά και υπερατλαντική επιτροπεία, κατοχή δηλαδή, ευρισκόμενο ελληνικό Λαό, από την κατάρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συνεχίζει εντός κι εκτός Βουλής να επιμένει ελληνικά και να τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι οι μόνοι οι οποίοι δύνανται να σώσουν την Ελλάδα είναι οι Έλληνες και μόνο οι Έλληνες.
Σε επίπεδο δε, εξωτερικής και ρεαλιστικής θα έλεγα πολιτικής, το Κίνημά μας εφόσον Θεού θέλοντος και Λαού επιτρέποντος και αποφασίζοντος, αποκτήσει την πολιτική δύναμη για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, τονίζει τα εξής, προτείνοντας το εθνικό σχέδιο για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:
Στόχος η ελληνική αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβίωσης του Λαού μας (τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα)
Τονίζουμε ότι χρειάζεται η άμεση έναρξη γεωτρήσεων για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank έγραφε σε μελέτη της ότι «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» και το Bloomberg έγραφε ότι «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».
Τονίζουμε ότι χρειάζεται η εθνικοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και σας θυμίζω τι έλεγε ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας όχι φασίστας, όχι εθνικιστής καθηγητής ο Παναγιώτης Κονδύλης, ότι «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».
Τέλος, λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του παράνομου χρέους. Και τέλος το βασικότερο που έχει να κάνει με την εξωτερική μας πολιτική. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να πάρει το θάρρος, οι ταγοί Έλληνες θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν για την άμεση ανακήρυξη της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης και την επέκταση των Χωρικών υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια. Έτσι θα ελεγχθεί το Αιγαίο, τα στενά των Δαρδανελίων και θα εφαρμοστεί αυτό που είναι η μοναδική εξωτερική πολιτική το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδος και Κύπρου.
Τέλος, σε ότι αφορά τους ομογενείς μας, είτε αυτοί κατέχουν πολιτικές θέσεις, όπως οι παρόντες βουλευτές διαφόρων κρατών, είτε είναι άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου συνεχίζουν να έχουν τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν όλους τους Έλληνες όπου γης. Έχουν το ελληνικό DNA και δεν θα κολακεύσω όπως έκαναν άλλοι, γιατί θα τονίζω ότι αυτό το ελληνικό DNA περιέχει και την καταστροφική στο διάβα της ελληνικής Ιστορίας διχόνοια, η οποία μαστίζει την φυλή μας.
Το Κίνημα μας, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι στέκει πάνω απ’ αυτά που παραδοσιακά ορίζουν τους Έλληνες της νεοτέρας Ελλάδος, είναι Κίνημα που στέκει πέραν της Δεξιάς και Αριστεράς και μακράν από εμάς ο χαρακτηρισμός ακροδεξιό Κίνημα. Εμείς τονίζουμε αυτά που ενώνουν τους Έλληνες, από την αρχαιότητα έως σήμερα βάσει των τεσσάρων παραμέτρων του Ηροδότου, δηλαδή το όμαιμο, το ομότροπο, το ομόδοξο και το ομόγλωσσο. Τελειώνοντας αυτό που ως εθνικιστής πρέπει να σας προτάξω, ασχέτως ποιας γενιάς Έλληνες είστε, πρώτης, δεύτερης, τρίτης γενιάς, δεν έχει σημασία, ακόμα και το πόσο καλά ομιλείτε την ελληνική γλώσσα, είναι το εξής:
Όσοι από εσάς έχετε συναίσθηση της καταγωγής αλλά και της αποστολής της ελληνικής φυλής, κατά Περικλή Γιαννόπουλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού τις ελληνικές κοινότητες, αυτά τα διαμάντια της γης, να μην γίνουν βορά σκοτεινών, θρησκευτικών και πολιτικών κέντρων, σκοτεινών στοών και αδελφοτήτων οι οποίες τεχνηέντως χρησιμοποιούν τις κοινότητές μας προς ίδιον όφελος. Τα αδέρφια σας της κυρίως Ελλάδος, δεν θέλουν τα λεφτά σας, θέλουν την ψυχή σας. Λόγω του δημογραφικού προβλήματος είμαστε πλέον πολύ λίγοι για να λείψει ο οποιοσδήποτε από αυτήν την πρόσκληση. Θέλουμε μια Ελλάδα εύρωστη, ελεύθερη που να παρέχει ψωμί, πρόοδο και να κλείνει στοργικά τις φτερούγες της σε όλους τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρώτα απ’ όλα οι Έλληνες, πάνω απ’ όλα η Ελλάδα μας. Το κεντρικό μας σύνθημα κυρίες και κύριοι, είναι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να είστε σίγουροι ότι θα την πάρουμε είτε μας βοηθήσετε, είτε όχι».
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δουζίνας, προφανώς δυσαρεστημένος από τα λεγόμενα του κ. Παππά, μιλώντας πάνω στον λόγο του προσπάθησε να τον διακόψει.
Ο Συναγωνιστής του απάντησε άμεσα λέγοντας: «Κύριε Πρόεδρε, θα μου δώσετε το δικαίωμα να απαντήσω γιατί αυτό που είπατε το θεωρώ μομφή. Είναι ακόμα ένα παράδειγμα αυτού που σας είπα κυρίες και κύριοι στην εισαγωγή, τα προσκόμματα και ο συνασπισμός Αριστερών και Δεξιών εναντίον ημών των Εθνικιστών, που δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα και λέμε πάντα την Αλήθεια».