Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ένα άθλιο πολιτικό παιχνίδι έχει στηθεί πάνω στα αποκαΐδια των Κυθήρων, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να επιδίδονται στις γνωστές και άνευ ουσίας κοκορομαχίες. Η Νδ, λέει, δείχνοντας να πέφτει από τα σύννεφα ότι έχει προβλήματα το Πυροσβεστικό Σώμα, τόσο σε εξοπλισμό αλλά και στην στελέχωση με την κυβέρνηση να απαντά ανοησίες άνευ ουσίας. Ουδείς εκ των δύο δεν κατηγόρησε τα μνημόνια και τις καταστρεπτικές αποφάσεις που έχουν λάβει και τα δυο κόμματα με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του κατασταλτικού μηχανισμού πυρόσβεσης.
Κανείς από τους δυο δεν είπε ότι πεντακόσιοι πυροσβέστες και Αξιωματικοί διατέθηκαν στην υπηρεσία μιας γερμανικής ιδιωτικής εταιρείας, στα 14 αεροδρόμια της χώρας, οι οποίοι ασφαλώς δεν αναπληρώθηκαν. Τα μνημόνια καταστρέφουν και σκοτώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο όνομα ενός ανύπαρκτου χρέους το οποίο αντί να μειώνεται αυξάνεται παρά την αφαίμαξη. Καταγγελία του παράνομου και επαχθούς χρέους, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα στους Έλληνες και πάλι!
Λ.Κ.

Πρόκληση στα κατεχόμενα: Οι τούρκοι γιόρτασαν τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας φωνάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ»

Έχοντας εξαθλιώσει οικονομικά την κοινωνία με τους άμεση και έμμεση φορολογική λαίλαπα οι καλοζωισμένοι μπολσεβίκοι του Σύριζα και ψευτοπατριώτες των Ανελ αποδομούν με σύστημα τις αρχέγονες αξίες, ήθη και έθιμα του ελληνισμού, μιας και μπροστά στην επιβίωση υπάρχει κάμψη στην αντίσταση των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία. Η άθλια αυτή ύβρις προς τον φυσικό νόμο, ίδιον των κομμουνιστών και καπιταλιστών αποφασίστηκε στην ΚΕ του Σύριζα και όπως δείχνει ίσως πάρει και κρατική σφραγίδα, βάζοντας ακόμη μια πέτρα στη ταφόπλακα του κύτταρου του έθνους που είναι η οικογένεια. Μόνη ελπίδα απέναντι στην καταστροφή του έθνους των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή.
Α.Μ.

Επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας στο Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες - Έξι τραυματίες! Αναζητείται ο δράστης

Η Γερμανία στέλνει πίσω όσους λαθρομετανάστες δεν  χρειάζεται στην Ελλάδα. Αυτό ανακοίνωσε ο ανεκδιήγητος υπουργός (λαθρο)-μετανάστευσης Μουζάλας και δήλωσε μάλιστα ότι το κράτος δέχτηκε αυτήν την απίστευτη αξίωση των γερμανών για να μην μας διώξουν από την Ευρώπη. Την Ε.Ε. της τοκογλυφίας και του εποικισμού από τους ισλαμιστές. Ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής θα ήταν μια απλή και ήπια διαπίστωση στο πόσο αποτελούν φερέφωνα της ξενοκρατίας στην πατρίδα μας. Άμεση καταγγελία των συμφωνιών του Δουβλίνου όπως απαιτεί η Χρυσή Αυγή. Απέλαση από την Ελλάδα όλων των λαθρομεταναστών και φύλαξη- σφράγισμα των συνόρων από τις ένοπλες Δυνάμεις. Μόνο έτσι θα υπάρχει Ελλάδα και στο μέλλον!
Ζ.Γ.

Μάρκος Μπότσαρης: Ο αγνός «Αετός του Σουλίου» που χαρακτηρίστηκε «Λεωνίδας της Νεότερης Ελλάδας»!