Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Οι 1.000 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο παράγουν τα 4/5 περίπου της παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής. Η συγκέντρωση της οικονομικής δύναμης είναι επίσης φανερή στις ΗΠΑ, όπου 1.200 μεγάλες εταιρείες, παράγουν σχεδόν όσο όλες μαζί οι υπόλοιπες 25 εκατομμύρια αμερικανικές επιχειρήσεις, ενώ οι επικεφαλής της παράγουν περίπου το μισό εθνικό εισόδημα. 
Στην Γερμανική ΕΕ τα ξέρουμε... Αυτό το ονομάζουν οι νεοφιλελεύθεροι ανταγωνισμό, διότι παράγει ισορροπία στην αγορά. Η δυναμική του ανταγωνισμού παράγει ταυτόχρονα οικονομική συγκέντρωση. Για ποια ισορροπία όμως μιλάμε; Την ισορροπία των καρτέλ που κανονίζουν τις τιμές με θύμα πάντα τον καταναλωτή;
Α.Κ.

Αμετανόητος ο Βούτσης: Αν ξαναμπουκάρει ο “Ρουβίκωνας” στην Βουλή, πάλι ελεύθερους θα τους αφήσω!

Σε χώρα λαθρομεταναστών φιλοδοξεί ο Σύριζα να μετατρέψει την Πατρίδα μας. Όπως μάθαμε σήμερα τελικά ενεργοποιήθηκε η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και πλέον δεν θα μας φτάνουν όσοι λαθρομετανάστες έρχονται από την Τουρκία, αλλά θα μας στέλνουν και αυτούς που δεν χρήζουν ασύλου από την Γερμανία. Και όταν λέμε ότι τους απορρίπτεται το άσυλο, μιλάμε ξεκάθαρα για λαθρομετανάστες, πιθανότατα με ποινικό μητρώο και συμπεριφορές και όχι για "πρόσφυγες". Και το κράτος του Σύριζα και των Ανέλ τι κάνει; Αντί να κλείσει τα σύνορα και να τους απελάσει από εκεί που ήρθαν, μεριμνά για την σίτιση, στέγαση και το χαρτζηλίκι τους. Εξάλλου Έλληνες πια δεν υπάρχουν να τους ψηφίσουν, ψάχνουν στου; λαθρομετανάστες ψηφοφόρους. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση και την βούληση να λύσει το λαθρομεταναστευτικό για να μην γίνουμε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.
Γ. Π. 

Συγχαρητήρια στην χρυσή Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη

"Λεφτά υπάρχουν"..."θα σκίσω τα μνημόνια σελίδα-σελίδα " ... «Η ελπίδα έρχεται - η Ελλάδα προχωράει - η Ευρώπη αλλάζει». Ένας ποταμός ψεμάτων προκειμένου να υφαρπάξουν την εξουσία, να εγκατασταθούν και να απολαύσουν αυτοί και το περιβάλλον τους.  Αυτό λέγεται "δημοκρατία" στην οποία δεν λογοδοτεί κανείς για την αθέτηση των υποσχέσεων για τις βλάβες που προκαλεί στην Πατρίδα διότι αρκεί που έχουμε "δημοκρατία". Τις ενοχλητικές φωνές όπως της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να τις φιμώσουν, ώστε να απολαμβάνουν χωρίς φόβο τα προκλητικά τους προνόμια. Το κακό για αυτούς είναι ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες άρχισαν να αντιλαμβάνονται το κίνδυνο να μην υπάρχει Ελλάδα σε λίγα χρόνια, βρίσκοντας στην Χρυσή Αυγή συνέπεια λόγων και έργων.
Α.Μ.

Το μαζικό κομμουνιστικό έγκλημα σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι και η υποκρισία των ΚΚέδων