Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Στημένη κόντρα Βούτση - Καμμένου για να ικανοποιήσουν το ανύπαρκτο κομματικό τους ακροατήριο

Άνευ ουσίας και καθαρά επικοινωνιακού τύπου είναι η στημένη κόντρα που... ξέσπασε χθες ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Βούτση και τον κυβερνητικό εταίρο και συνοδοιπόρο των εθνομηδενιστών, Πάνο Καμμένο.

Με αφορμή τις δηλώσεις Βούτση για κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων και την απαξιωτική του αναφορά στο θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των Ανέλ, Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να δώσει το πολιτικό του στίγμα.

Έτσι με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο "ζητωπατριώτης" Καμμένος δήλωσε: "Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων".
Αφού Πάνο Καμμένε οι δηλώσεις και τα ανθελληνικά σχέδια των αμετανόητων μπολσεβίκων και εθνομηδενιστών σε βρίσκουν απόλυτα αντίθετο, γιατί παραμένεις στην κυβέρνηση και δεν την ρίχνεις;
Η απάντηση είναι απλή: Το πάθος για την καρέκλα της εξουσίας είναι ισχυρότερο από την πατριδοκαπηλεία και τον ψευτοπατριωτισμό των Ανέλ. Οι δηλώσεις Βούτση και η αναμενόμενη απάντηση Καμμένου είναι ένα στημένο επικοινωνιακό σόου ενταγμένο στο γνωστό παιχνίδι του "κακού και καλού αστυνομικού" που στην περίπτωση των Σύριζα - Ανέλ μεταφράζεται ως του "κακού μπολσεβίκου και καλού ζητωπατριώτη"!
Έτσι και οι δυο κυβερνητικοί εταίροι, έχοντας καταστρέψει εντελώς την Πατρίδα και την Εθνική οικονομία, παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια για να χαϊδεύουν τα αυτιά του - ανύπαρκτου πια - κομματικού τους ακροατηρίου.
Το επικοινωνιακό αυτό τέχνασμα θα ρίξει αυλαία, όταν τα ποσοστά των Ανέλ εξαϋλωθούν εντελώς και θα αναγκαστούν να κάνουν "αντάρτικο", φεύγοντας από την κυβέρνηση με παράλληλη πρόωρη προσκόλληση του κλεφτοΠασόκ στην εξουσία και στον Σύριζα.
Μέχρι τότε Σύριζα και Ανέλ θα στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες της εξουσίας και θα εκστομίζουν αριστερά και ψευτοπατριωτικά τσιτάτα προς τέρψιν του κομματικού τους μαντριού.
ΥΓ. Το πρωί ο Πάνος Καμμένος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι Σύριζα και Ανέλ θα πάνε μέχρι τέλους. Και όταν μιλά για τέλος, εννοεί μέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος ψηφοφόρος τους και τους στείλει στα αζήτητα της πολιτικής. Προφανώς το πολιτικό τους τέλος είναι πιο κοντά από όσο ελπίζει ο "ζητωπατριώτης" Καμμένος.