Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές στο βάραθρο του Προδρόμου - Φωτορεπορτάζ

Kάθε χρόνο στο ξωκλήσι του Πατροκοσμά του Αιτωλού μετά τη Θεία Λειτουργιά τελείται επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες Πατριώτες που κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου κατακρημνίστηκαν στο βάραθρο της Γρούσπας του Προδρόμου από τους ξενοκίνητους κομμουνιστές. Το παρόν στην τελετή Μνήμης έδωσαν συναγωνιστές από την Αιτωλοακαρνανία.
Ο Ιερέας της Ενορίας του Προδρόμου τέλεσε επιμνημόσυνη Δέηση και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών στο Μνημείο, δίπλα στο ξωκλήσι, που είναι αφιερωμένο στον Ιεραπόστολο του Ελληνισμού Κοσμά τον Αιτωλό.
Σε μια εποχή όπου η κυβέρνηση των μπολσεβίκων θέλει να διαγράψει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κρατά ζωντανή την Εθνική Μνήμη.
Η λιτή τελετή ολοκληρώθηκε με τήρηση ενός λεπτού σιγή εις Μνήμη των θυμάτων και τον Εθνικό μας Ύμνο σε στάση προσοχής.
Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου πραγματοποιήθηκε από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος σε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τα εγκλήματα των κομμουνιστών και φροντίζει αυτά να μην ξεχαστούν ποτέ για να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις.