Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ωραία λέξη η "δημοκρατία" αλλά αναρωτηθήκαμε ποτέ τι σημαίνει; Ακούς "δημοκρατία" και ταυτίζεσαι ως "ελεύθερος" και "ανεξάρτητος" άνθρωπος γιατί έχεις την επιλογή ψήφου κάθε τέσσερα χρόνια.
Φυσικά όμως η δήθεν ελευθερία δεν σε κάνει να σκεφτείς ότι η Πατρίδα σου είναι χωρισμένη σε χρώματα, χρώματα τα οποία έχεις πληρώσει και θα πληρώνει μέχρι και το δισέγγονο σου. Χρώματα τα οποία έχουν διαχωρίσει έναν λαό και από μια κοινή πίστη στην πατρίδα, από έναν και μόνον στόχο, την υπερηφάνεια της σημαίας. Τα κόμματα διχάζουν την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή κάνοντας την υπέρβαση στα άνευ ουσίας «δεξιά» και «αριστερά» στερεότυπα ενώνει τους Έλληνες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Έθνους.
Ε.Π.

Ομολογία Βίτσα για ασφυξία λόγω λαθρομεταναστών και «αποσυμφόρηση» μέσω μεταφοράς τους στην ηπειρωτική Ελλάδα

Δουλειές για τους «πρόσφυγες» - Ξενιτιά για τους Έλληνες! Ότι θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα 30.000 «πρόσφυγες» ανακοίνωσε ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, καθώς επίσης ότι θα τους βρει και δουλειές. Πού και πώς; Προφανώς, με επιδοτούμενα προγράμματα, για να προτιμούν αυτούς οι εργοδότες αντί για τους Έλληνες! Και τι θα γίνουν οι Έλληνες άνεργοι, που είναι πάνω από 1 εκατομμύριο; Θα αναγκασθούν να ξενιτευτούν. Όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα 430.000 νέοι. Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Β.Α.

Η προπαγάνδα της αριστεράς για την ολοκλήρωση της εθνικής ταπείνωσης

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Ντομπρόβσκις, δήλωσε για ακόμη μία φορά ότι η υπερφορολόγηση ήταν επιλογή των ελληνικών κυβερνήσεων. Σήμερα η επίτροπος απασχόλησης, Tyssen, δήλωσε ότι οι παροχές που καταργήθηκαν ήταν επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Τόσο οι δεξιοί όσο και οι αριστεροί πολιτικοί απατεώνες προτίμησαν να καταστρέψουν τους Έλληνες πολίτες με μειώσεις μισθών, συντάξεων και υπερφορολόγηση παρά να πληρώσουν αναλογικά φόρους οι πολιτικοί τους φίλοι, οι γνωστές πλουτοκρατικές οικογένειες οι οποίες ωφελούνται από τα μνημόνια και την δυστυχία των Ελλήνων.
Χ.Σ.

Χρ. Παππάς: Ενάντια στους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ