Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ε. Καρακώστας: Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στην αλλαγή ταυτότητας φύλου - BINTEO

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο εξέφρασε ξεκάθαρα την κάθετη αντίθεσή του στο υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, αντίθεση χωρίς προϋποθέσεις και αστερίσκους.
Εκφράσαμε κατά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αναλυτικά και με επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε το εν λόγω νομοσχέδιο ως εκτρωματικό, νομοσχέδιο το οποίο όχι μόνο δεν επιλύει υφιστάμενα κοινωνικά προβλήματα αλλά προσθέτει νέα.

Εν προκειμένω όμως, αναδεικνύεται περίτρανα η σύμπλευση ολόκληρου του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου επί νομοσχεδίων τα οποία στοχεύουν στην αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας, της εκρίζωσης των ηθών και της κουλτούρας του Λαού μας. Τον ρόλο της αριστεράς στην προώθηση των πλέον νοσηρών αντεθνικών δράσεων τον γνωρίζουμε από μακρού χρόνου και πλέον τον γνωρίζει και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η οποία ορθώς και δικαίως τις αποδοκιμάζει.
Νομοσχέδια όμως όπως το παρόν, αποτελούν τον πιο αξιόπιστο τρόπο προκειμένου οι Έλληνες να κατανοήσουν ότι και τα κόμματα που παριστάνουν τα πατριωτικά δρουν εξίσου αντεθνικά με τις δυνάμεις της αριστεράς. Και εξηγούμαι:
Τί δήλωσε η ΝΔ κατά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής; Δήλωσε ότι βλέπει θετικά εξ αρχής το σχέδιο νόμου, η ψήφος της όμως θα κριθεί από το εάν το κόμμα των ΑΝΕΛ στηρίξει το νομοσχέδιο. Η ΝΔ δηλαδή, ακόμη κι αν καταψήφιζε το νομοσχέδιο δεν θα το έκανε για λόγους αρχής αλλά μόνο και μόνο από μικροπολιτική σκοπιμότητα. Αντίθεση προς το πνεύμα του σχεδίου νόμου δεν υπάρχει λοιπόν και κατ’ επέκταση καμία αντίδραση από πλευράς ΝΔ σε ένα νομοθέτημα το οποίο στρέφεται κατά της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, κατά των πατροπαράδοτων ελληνικών Αξιών και Ιδανικών.
Το κόμμα των ΑΝΕΛ αντίστοιχα, ως συνέταιρος και επί της ουσίας συνεργός της αριστεράς, το οποίο παρίστανε και παριστάνει την προφυλακή του πατριωτισμού, υποχρεώνεται εκ των συνθηκών να ρίξει τις μάσκες του: Ελέω της θέσης που έλαβαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως δεν ψηφίζουν το σχέδιο νόμου εάν αυτό δεν έχει την αποδοχή και των δυο κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση, το κόμμα των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε επί της ουσίας να επιλέξει μεταξύ Πατρίδας και εξουσίας, να επιλέξει μεταξύ ελληνικής κοινωνίας και ρουλέτας!
Και επέλεξε ΕΞΟΥΣΙΑ και ΡΟΥΛΕΤΑ αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο! Επί των άρθρων του νομοσχεδίου όπως και επί της αρχής, η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει!
Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Κοντονή στα θεμέλια της Οικογένειας: Θα δώσω το “δικαίωμα” αλλαγής φύλου σε ανήλικους! Συμφωνεί και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ