Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέντευξη Α. Ματθαιόπουλου και Γ. Σαχινίδη εφ’ όλης της ύλης - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν οι συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Σαχινίδης Γιάννης στην κα. Σίσκου από το PELLA TV, με αφορμή την λογοκριμένη από την κρατική τηλεόραση συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Οι συναγωνιστές ανέλυσαν μια σειρά από θέματα που αφορούν την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η χώρα να απεμπλακεί από τα δεσμά του μνημονίου, με στόχο την επιστροφή στην εθνική οικονομία.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα εθνικά θέματα και κυρίως στο επερχόμενο ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, γεγονός για το οποίο μας προϊδεάζει η διπλωματική στάση της κυβέρνησης από τη μία και η ανθελληνική δράση «πολιτιστικών συλλόγων» των Σκοπίων από την άλλη, που δραστηριοποιούνται σε αρκετές πόλεις της Μακεδονίας, δράση που καλύπτεται από την κυβέρνηση με πρόσχημα τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και το δικαίωμα της «αυτοδιάθεσης» των λαών.
Τέλος, οι συναγωνιστές σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα καταγγέλλοντας την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που έχει ως στόχο τον εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση της Πατρίδας, κάτι που θα οδηγήσει στην υποβάθμιση του ελληνικού λαού από «κυρίαρχο» σε σκλάβο των τοκογλύφων με τις ευλογίες του «συνταγματικού τόξου» και των λοιπών μνημονιακών δυνάμεων.