Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Να γιατί έκοψαν την Χρυσή Αυγή από την ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αγώνας για ένα εθνικό όραμα - Η “ρατσιστική” Δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών - Ενάντια στο πνεύμα του “διαφωτισμού” και του δυτικού τρόπου ζωής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Στο κείμενο αυτό θα σας παραθέσω δύο απαντήσεις που έδωσα σε συγκεκριμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Απαντήσεις από τις οποίες προκύπτει το Ιδεολογικό στίγμα του Κινήματός μας με λόγια, τα οποία ασφαλώς και δεν ήθελαν αυτοί οι οποίοι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας να ακούσει ο Ελληνικός Λαός και για τον λόγο αυτό σαν καλοί “δημοκράτες” απαγόρευσαν την μετάδοση της ομιλίας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ούτε λέξη δεν έγραψαν επίσης και οι εφημερίδες για τα όσα είπα στην ομιλία μου και στην συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ. Είναι προφανές ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την μόνη ελεύθερη Εθνική φωνή που υπάρχει στην χειμαζόμενη και γιατί όχι σκλαβωμένη Πατρίδα μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει ένα όραμα για μια Νέα Ελλάδα
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υπάρχει ελπίδα για την Πατρίδα μας, απάντησα ότι ελπίδα υπάρχει εάν υπάρχει όραμα και Ιδανικά. Συγκεκριμένα είπα:
“Στα χρόνια της μεταπολίτευσης, θεός του μέσου Έλληνα έγινε το χρήμα, το ακριβό αυτοκίνητο, το γιοτ, το ακριβό εξοχικό. Ήλθε ο καιρός, ο θεός αυτός να αποδειχθεί ότι ήτανε μία απάτη. Έχοντας αυτόν σαν θεό, είχανε ξεχάσει τον πραγματικό Θεό, την πραγματική Πατρίδα, την Οικογένεια τους, τα Ιδανικά τους. Έχω να πω, λοιπόν, προς τον Ελληνικό Λαό, μέσω της ερωτήσεως σας, ότι η χώρα μας είναι μία πλούσια χώρα, πλούσια όχι μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε Ηθικές Αξίες και σε Ιστορία. Πρέπει να είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες και πρέπει να αγωνιστούνε για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Η Χρυσή Αυγή προς τον Ελληνικό Λαό απευθυνόμενη, δίνει ένα Όραμα για μια νέα Ελλάδα διαφορετική. Αν το πιστέψουνε, υπάρχει Ελπίδα.”
Σε άλλη αναλόγου περιεχομένου ερώτηση έδωσα την εξής απάντηση:
“Μεγάλα τα οικονομικά προβλήματα, σπουδαία και κρίσιμα τα εθνικά θέματα αλλά, πάνω από όλα αυτό που λείπει από τον Ελληνικό Λαό, είναι ένα Όραμα. Σήμερα, ο θεός τους έγινε το χρήμα. Απέναντι σε αυτό τον ψεύτικο θεό η Χρυσή Αυγή κηρύσσει τον αγώνα για να αποκτήσει ο Λαός ένα νέο Όραμα Εθνικό και Λαϊκό, για μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.”
Η Αθηναϊκή Δημοκρατία και ο … ρατσισμός!
Άλλος δημοσιογράφος από αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, με ρώτησε ποια είναι η απάντησή μου στην εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα ότι θα αλλάξει την Ευρώπη και εάν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμφωνεί με το πνεύμα του “διαφωτισμού”. Έδωσα μια ξεκάθαρη απάντηση με τα παρακάτω λόγια:
“Θα απαντήσω καταρχάς στην εισαγωγή σας, αναλογιζόμενος πως ο κ. Τσίπρας θα αλλάξει την Ευρώπη, σκεπτόμενος έναν άνθρωπο ο οποίος είναι θαυμαστής του Τσε Γκεβάρα και θέλει να αλλάξει την Ευρώπη με έναν υπάλληλο των Ρότσιλντ. Αυτά είναι πράγματα εντελώς τρελά που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να τα κάνει πραγματικότητα. Είναι η φαντασία στην εξουσία, η πλέον εξωφρενική δηλαδή ετερογένεια, την βλέπουμε με σάρκα και οστά. Εμείς από όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ναι πιστεύουμε και εμείς στην αθηναϊκή δημοκρατία αλλά,  θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι ο Περικλής επειδή έχασε τα παιδιά του στον μεγάλο λοιμό των Αθηνών, είχε ένα παιδί από την Ασπασία η οποία δεν ήτο Αθηναία και έγινε ειδικό ψήφισμα στην Εκκλησία του Δήμου για να αναγνωριστεί Αθηναίος πολίτης.
Για να είναι κανείς Αθηναίος πολίτης έπρεπε να είναι και οι δύο γονείς τους εκ καταγωγής Αθηναίοι. Ήτανε ένα πολίτευμα που θα το αποκαλούσε ο κ. Τσίπρας, ρατσιστικό. Επίσης, για να είναι κανείς Αθηναίος πολίτης έπρεπε να έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Θα έχανε αμέσως τη μισή κοινοβουλευτική του ομάδα γιατί οι περισσότεροι δεν έχουνε υπηρετήσει στο στρατό. Μεταξύ των οποίων και τον υπουργό Παιδείας, τον κ. Γαβρόγλου ο οποίος με νόμο του μερίμνησε να μην γίνεται έπαρση της Σημαίας στα σχολεία μας.
Οι δικές μας αρχές, λοιπόν, είναι ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, είμαστε σαφέστατα κριτικοί απέναντι στη Γαλλική Επανάσταση. Ήτανε μία ανθρωποσφαγή η οποία είχε και δίκαια αιτήματα, η οποία, όμως, οδήγησε σε μία αυτοκρατορία, στο Μέγα Ναπολέοντα, ως γνωστόν. Και γενικά το πνεύμα του Διαφωτισμού είναι μία γενικότητα στην οποία δεν μπορεί κανείς να αναφερθεί. Άλλα έλεγε ο Μοντεσκιέ, άλλα έλεγε ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, με κάποιους θα μπορούσαμε να συμφωνούμε, με κάποιους να διαφωνούμε.Γενικά, όμως, το πνεύμα του Διαφωτισμού, της Βιομηχανικής Επαναστάσεως, του Καταναλωτισμού και του Δυτικού Τρόπου Ζωής, του Δυτικού Μοντέλου Ζωής μας βρίσκει αντίθετους. Η Χρυσή Αυγή στηρίζεται στο Αρχαίο Ελληνικό Κλέος, στη Βυζαντινή Παράδοση και γενικά σε ότι είναι Ελληνικό ως προς την παράδοση και σε τίποτε άλλο.”  
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή