Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Η Χρυσή Αυγή είναι ανερχόμενη πολιτική δύναμη και δεν έχει αλλάξει καθόλου! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του αναφορικά με την έκβαση της επικείμενης συνάντησης του προέδρου των ΗΠΑ, Τραμπ με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Αναρωτήθηκε στην συνέχεια πώς γίνεται οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να συναντούν τώρα τους "φονιάδες των λαών" όπως έλεγαν κάποτε.
Για την πολιτική ζωή της χώρας δήλωσε πως έχει βαλτώσει και ότι υπάρχει αδιαφορία από τους πολίτες, γεγονός που είναι ανησυχητικό.
Για το ζήτημα των αποζημιώσεων που διεκδικεί η Fraport επισήμανε πως είναι ευθύνη των κυβερνώντων που υπέγραψαν μια σύμβαση αποικιοκρατικού τύπου εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων με οργανωμένους απατεώνες, που τώρα ζητάνε και τα ρέστα!
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ακολουθούν κατ΄ ουσία την ίδια πολιτική, την μνημονιακή και δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση, αφού αυτή η γραμμή διαμορφώνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων.
Κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον συστηματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ, την αδράνεια του ΕΣΡ και τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της ΕΡΤ που φιμώνουν την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας. Παρά τους αποκλεισμούς από την Βουλή και τα ΜΜΕ και την παράνομη αναστολή χρηματοδότησης η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και δίνει απρόσκοπτα τον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα.
Τέλος, απάντησε στα σχόλια που επακολούθησαν την ανεξαρτητοποίηση του Ν. Μίχου, δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα, δεν έχει αλλάξει καθόλου και δεν έχει βάλει "νερό στο κρασί της". Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν θα δεχθεί εκπροσώπους του παλιού πολιτικού κατεστημένου στα ψηφοδέλτιά του.
Όπως δήλωσε, κάποιοι που παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι και αντιλαμβάνονται την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, ότι η Χρυσή Αυγή είναι "μαγαζί γωνία" όπως είπε χαρακτηριστικά και ονειρεύονται για μια "θεσούλα", να ξέρουν ότι δεν θα την βρουν ποτέ!