Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Μας απειλεί η τουρκία ότι θα μας γεμίσει λαθρομετανάστες, αν δεν μπει στην Ευρώπη. Μα ίσα ίσα, αν μπει στην Ευρώπη, θα γεμίσουμε κάθε λογής αλλόφυλους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη.
Αν είμαστε μία φορά τώρα αποθήκη λαθρομεταναστών με την είσοδο της τουρκίας στην ΕΕ θα γίνουμε αποικία της τουρκίας μιας που η Ελλάδα θα κληθεί να δεχθεί χίλιες φορές μεγαλύτερο αριθμό ισλαμιστών, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι παράνομοι μετανάστες αλλά νόμιμοι, εφόσον τα σύνορα θα είναι ανοιχτά όπως άλλωστε για κάθε ισότιμο μέλος όλων των ευρωπαϊκών κρατών. 
Κ.Κ.

ΕΛΑΜ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «ψευδοβουλής» είχαν βουλευτές του ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και Συμμαχίας!

Πλήρης συστράτευση με την εγχώρια τρομοκρατία όλη η αριστερά κυβερνώσα και μη. Όχι ότι μάθαμε κάτι καινούργιο και δεν το περιμέναμε μιας που η αριστερά έχει άπειρες φορές συνταχθεί με δολοφόνους, με το παρακράτος και με την εγχώρια τρομοκρατία. Το ότι εξέχοντα στελέχη της φόρεσαν κοστούμια και μπήκαν στην βουλή, δεν σημαίνει ότι νοιάστηκαν για το μέλλον αυτού του τόπου, το μόνο που τους ένοιαζε πάντα ήταν η τσέπη η δική τους και να κάνουν πλάτες στα δικά τους παιδιά, τα παιδιά με τα ΑΚ47!
Τ.Σ.

Υπουργοί, παρακρατικοί και το «τιμημένο ΚΚ€» εναντίον δικαιοσύνης για την «Ηριάννα» και τον «Περικλή»

Και με τον Φιντέλ και με τον Τράμπ, και με την Ελλάδα και με το ΔΝΤ κοινώς με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω! Αυτός είναι ο Τσίπρας και όλη η συγκυβέρνησή του. Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να μην παραμένουν πλέον θεατές στο μνημονιακό τσίρκο των πολιτικάντηδων. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι η συνεπής και σταθερή πολιτική δύναμη με την οποία θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Η.Λ.

Εκπλήσσει τους Αμερικάνους ο Τσίπρας: Είναι έτοιμος να τα ξεπουλήσει όλα!