Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Χτύπησαν δόκιμους αξιωματικούς και πολίτες οι αναρχικοί χθες στο Μοναστηράκι μέρα μεσημέρι. Η αστυνομία καθόταν και τους έβλεπε. Ο μέσος άνθρωπος στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον απροστάτευτος.  Απροστάτευτος από τους κακοποιούς, από τους φοροεισπράκτορες, από τους κλέφτες πολιτικούς, από τους μεγαλοκαρχαρίες. Απογοήτευση μεγάλη η όλη η κατάσταση εκτός από τα παιδιά της Χρυσής Αυγής που πιστεύουν στην Ελλάδα και είναι οι μόνοι που στέκονται έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες. Εύγε σας
Νίκος, Πατήσια


Οι τσιπροκαμμένοι και τα ανοιχτά τους σύνορα έχουν κάνει την χώρα ιδανικό προορισμό των τζιχαντιστών. Πρόσφατα έμαθα για την σύλληψη Σύριου «πρόσφυγα» στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος τελικά είναι τζιχαντιστής! Τι άλλο μας περιμένει… πραγματικά λυπάμαι τους πολίτες αυτής της χώρας και τα παιδιά μας, τι άλλο θα δουν τα μάτια τους. Παρόλα αυτά ο Τσίπρας μιλάει για τζαμί στο Βοτανικό και δίνει ιθαγένεια σε κάθε ξένο που μπαίνει σε αυτή την χώρα!
Τζένη Κ.


Λυπούμαι πραγματικά για την ξεφτίλα που βιώνουμε καθημερινά στις γειτονιές μας. Υποβαθμισμένες, βρώμικες, γεμάτες με ναρκωτικά και πορνεία. Ο δήμος Αθηναίων απών. Η Αστυνομία τα ίδια και ακόμα χειρότερα, γιατί και παρούσα να είναι σε κάποιες των περιπτώσεων δεν κάνει απολύτως τίποτα. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντιά μας και την ξεφτίλα τους. Μια πόλη κόσμημα έχει καταντήσει χαβούζα. Συνεχίστε τον αγώνα σας, θα δικαιωθείτε και αυτό θα το φροντίσουμε εμείς που σας ψηφίζουμε και είμαστε περήφανοι για εσάς.
Παναγιώτα Μ.