Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Δυστυχία για την Ελλάδα να έχει Πρωθυπουργό έναν εθνομηδενιστή - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις «Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις». Ο Συναγωνιστής επεσήμανε αρχικά την δήθεν συμφωνία μεταξύ Τσίπρα - Τραμπ, όπως και τόνισε ότι η επέκταση των δραστηριοτήτων της Σούδας μας βάζει στην δύνη πολεμικών συγκρούσεων, ενώ έχουν ανιχνευτεί  μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για την υγεία των Ελλήνων. Τέλος, κατήγγειλε το τραγικό περιστατικό της επίθεσης παρακρατικών στους Ευέλπιδες, όπως και την απαγόρευση στους αξιωματικούς και οπλίτες να φορούν την τιμημένη στολή στα αστικά κέντρα.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά:
Καταρχήν στο συζητούμενο νομοσχέδιο επί της Αρχής σας λέμε όχι. Βέβαια, μοιραία η συζήτηση και ένα μεγάλο μέρος αυτής περιεστράφη γύρω από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες, την συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ και το κόστος μιας συγκεκριμένης φωτογραφίας, αυτής της χειραψίας, ίσως της ακριβότερης φωτογραφίας στην ιστορία των δύο αιώνων αυτής της τέχνης. Μια συμφωνία, η οποία θα κοστίσει στον ελληνικό Λαό 2,4 δισ. δολάρια. Δικαίως εισέπραξε ο κ. Τσίπρας τις ευχαριστίες του πολεμοχαρούς Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, θεσμικού προστάτη των βιομηχανιών όπλων, καθώς και τις ευχαριστίες για τις νέες θέσεις εργασίας για άνεργους Αμερικανούς πολίτες. Γιατί, αν θέλουμε να μιλήσουμε για τους Έλληνες άνεργους, αυτοί είναι στο έλεος του Θεού.
Ο κ . Τσίπρας στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα και όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος για την επίσκεψη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Τελικά κανένα κακό δεν βρήκε τον κ. Τσίπρα από την εκλογή Τραμπ. Τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ξέχασε γρήγορα το σύνθημα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Ότι του ζήτησαν, το έδωσε! Και δεν πήρε τίποτε, παρά μόνο υποσχέσεις και λόγια του αέρα». Και αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι, τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα. Του έμεινε στο χέρι αυτή η φωτογραφία. Σε ότι αφορά λοιπόν, το ταξίδι του κ. Τσίπρα και την συμφωνία για τα F 16, την Σούδα κτλ. να σημειώσουμε ότι δεν εξέπληξε εμάς στο εσωτερικό, εξέπληξε ο έτοιμος να τα ξεπουλήσει όλα κ. Τσίπρας, ακόμα και αυτά τα υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών στο Σικάγο έφτασαν να μιλούν θετικά για τον πολιτικά ηλικιωμένο Πρωθυπουργό και έχουν εκπλαγεί από την διαφορετική εικόνα που προβάλλει και την ρητορική που χρησιμοποιεί αυτός στο εξωτερικό.
Για τα F 16 λοιπόν, συμφωνία πρωτοφανούς κόστους για την αναβάθμιση, συμβόλαιο που ίσως είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην αναβάθμιση μαχητικών αεροσκαφών στην σύγχρονη αμυντική ευρωπαϊκή ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια. Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε δηλώσει την εκτίμησή του ότι το κόστος θα ανέλθει στα 1,1, δισ. δολάρια για το πώς τελικώς οδηγηθήκαμε στα 2,4 δισ. δολάρια θα πρέπει να μας εξηγήσετε κ. Υπουργέ. Περιμένετε να συλλέξετε όλα τα ερωτήματα και αν θέλετε και μπορείτε να απαντήσετε συνολικά.
Εύλογα γεννώνται ερωτηματικά και προβληματισμοί πως φτάσαμε λοιπόν στα 2,4 δισ. δολάρια; Σύμφωνα με δική σας δήλωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα υπάρξει δωρεάν βοήθεια που θα καλύπτει αυτήν την διαφορά από το 1,1 στα 2,4 δισ. Θα υπάρξουν όμως αντισταθμιστικά οφέλη; Παρακολουθώ το twitter σας κύριε Καμμένε, παρά το ότι με έχετε μπλοκάρει. Το βλέπω αυτά που λέτε. Εσείς επισήμως τα λέτε 1,1 και μετά θα μας τα δώσουν δωρεάν. Δεν το έχετε πει… επιφυλάσσομαι στην δευτερολογία μου να σας το φέρω.
Όπως εσείς έχετε δηλώσει εντός του κτηρίου αυτού και ο αναπληρωτής υπουργός γι’ αυτό ρωτάω αν θα υπάρχουν αντισταθμιστικά οφέλη. Εύστοχα σας το υπενθύμισε ο ειδικός αγορητής μας κ. Κούζηλος, ότι τα αντισταθμιστικά οφέλη είναι η επιτομή της μίζας. Στην συνέχεια το κύριο ερώτημα είναι γιατί δεν εξετάζετε το ενδεχόμενο να αγοραστούν καινούργια μαχητικά αεροσκάφη με προηγμένα αμυντικά μαχητικά συστήματα όπως για παράδειγμα τα ρωσικά Σουχόι, που είναι υπερσύγχρονα και για να μην παρεξηγηθώ, όχι μόνο αυτά, υπάρχουν και άλλες επιλογές στην διεθνή αγορά και να προτιμήσετε την αναβάθμιση των παρωχημένων F 16 έναντι των F 35 που θα έχει συντόμως, αν θα έχει η Τουρκία. Αυτά βλέπουν παραπάνω.
Επίσης, η συμφωνία αυτή έχει ακολουθήσει την νόμιμη και πάγια θεσμικά οδό; Δηλαδή, ο Λαός πρέπει να γνωρίζει, υπήρξε σύγκλιση και απόφαση του ΚΥΣΕΑ για το ζήτημα αυτό; Ο Τραμπ είπε για συμφωνία, εσείς πανηγυρίζετε για συμφωνία, έγινε συζήτηση στο ΚΥΣΕΑ γι’ αυτό; Δεν υπάρχει συμφωνία. Όλα στον αέρα δηλαδή. Όλα ήταν μια μπαρούφα, ένα πυροτέχνημα, σαν αυτό το πυροτέχνημα «η ελπίδα έρχεται»; Έτσι να το εκλάβουμε; Δηλαδή κακώς ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τις νέες θέσεις εργασίας; Να του στείλουμε την συνεδρίαση αυτή ότι δεν έχει γίνει συμφωνία.
Κοιτάξτε, όπως και να τα λέτε, και χωρίς φιοριτούρες και χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης, πολιτικής ναι, υπάρχει απάντηση γιατί τα κάνατε όλα αυτά στην Αμερική και γιατί πήγε ο κ. Τσίπρας στην Αμερική. Δεν θέλει ούτε λεκτικούς καλλωπισμούς, ούτε απαντήσεις από εσάς κ. Καμμένε. Και εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός, και όχι μόνο εσείς, για να είμαι δίκαιος και πάρα πολλοί μέσα από εδώ, ανήκετε στον ίδιο χώρο. Είστε αμερικανοτραφείς και αμερικανοδίαιτοι. Ισχύει, πώς να το κάνουμε.
Ερωτήματα άλλα. Για την Σούδα. Για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Σούδας και τι τελικώς ωφελεί αυτή η βάση; Αυτή η βάση που μας βάζει στην δύνη των πολεμικών συγκρούσεων και παγίωσε η αγγλοαμερικανική πολιτική και επιβάλλουν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής; Στο ενδεχόμενο νέας εκστρατείας επιβολής της αμερικανικής Δημοκρατίας δια των όπλων, όπως κάνει η Αμερική τις τελευταίες δεκαετίες, σε μια νέα εκστρατεία, ποιος ο ρόλος της Σούδας; Ορμητήριο αυτών των επιχειρήσεων θα είναι οι βάσεις από το ελληνικό νησί, την Κρήτη μας, το οποίο έχει μετατραπεί χάριν των πολιτικών σας και όχι μόνο χάριν των δικών σας πολιτικών αλλά διαχρονικώς και όχι μόνο μεταπολιτευτικά αλλά πριν από την Μεταπολίτευση σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο; Το επισημαίνω ως μελλοντική εξέλιξη για το πώς οι Αμερικανοί σε συνεργασία με τους δικούς τους ανθρώπους προνοούν για τα μελλοντικά τους σχέδια και σενάρια.
Φώναζαν οι Αριστεροί το σύνθημα «έξω οι βάσεις του θανάτου». Μαζί τους το φώναζε και ο νεαρός Κνίτης τότε Αλέξης Τσίπρας. Για να συναντάται πλέον τον κ. Τραμπ και τους εκπροσώπους του διεθνούς αδηφάγου καπιταλιστικού και τοκογλυφικού κεφαλαίου. Έξω οι βάσεις του θανάτου, κυριολεκτικά του θανάτου. Διαβάζω από ερώτησή μου της 13ης Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους σχετικά με τις ποσότητες ραδιενέργειας πάνω από την χώρα μας. Η ελληνική επιτροπή ατομικής ενέργειας ανακοίνωσε ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανιχνεύτηκαν μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας. Συγκεκριμένα λέγεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση του ισοτόπου ρουθήνιο 106 ανιχνεύτηκε πάνω από το κρητικό πέλαγος και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σούδας Χανίων. Κάνω λοιπόν τα σχετικά ερωτήματα, ώστε να υπάρξει έγκυρη και πλήρης ενημέρωση για την προέλευση και την ποσότητα ραδιενεργείας ποια είναι αυτή; Ή θα βαδίζουμε στα τυφλά, όπως με την έκρηξη του Τσερνομπίλ το 1987 και την απόκρυψή της από τους σοβιετικούς.
Η Κρήτη έχει ξεσηκωθεί το ζήτημα εισάγεται εκτάκτως στο περιφερειακό συμβούλιο, ο κόσμος ανησυχεί για τα παιδιά του, ακούμε για αύξηση παιδικών καρκίνων σε Κρητικόπουλα του νομού Χανίων που νοσηλεύονται σε αθηναϊκά νοσοκομεία. Υποσχεθήκατε κύριε της συγκυβέρνησης, σχίσιμο των Μνημονίων και «οραματιστήκατε» δήθεν μια ελπίδα που έρχεται αντ’ αυτού σκορπίσατε τον θάνατο και την δυστυχία. Για να αναφερθώ όπως έκανε και άλλος ομιλητής στις συντάξεις χηρείας που έχω κάνει και σχετικά ερώτηση, η Χρυσή Αυγή για τις συντάξεις χηρείας των συζύγων θανόντων αξιωματικών.
Την σημερινή μας συνεδρίαση σκιάζουν άλλα δύο γεγονότα τα οποία αφορούν τόσο την κυβέρνηση συνολικά αλλά και ειδικά το υπουργείο Άμυνας. Πρώτον η άνανδρη επίθεση παρακρατικών μισθοφόρων της νέας τάξης αναρχοαριστερών σε τρείς Ευέλπιδες και απ’ ότι ακούγεται και σε έναν ακόμη στρατεύσιμο, αλλά και σε πολίτες, στο Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη Κυριακή. Υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν στοιχεία, υπάρχει υλικό. Τι περιμένετε; Και τι ενέργειες έχει κάνει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, αλλά και το υπουργείο σας ως προς το ζήτημα αυτό; Τι ενέργειες όμως περιμένει ο ανήμπορος πολίτης που ζει σε μια πρωτεύουσα όπου κυριαρχεί η ανομία και το χάος;
Όπως επαναλαμβανόμενα συμβαίνει επί των ημερών σας, ουδείς από αυτούς που απάρτιζαν τον παρακρατικό όχλο δεν συνελήφθη ή έστω προσήχθη από τις Αρχές. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι υπάρχουν εντολές για να αφήνουν οι διωκτικές αρχές ασύλληπτους τους δράστες. Επιπροσθέτως το δεδομένο ότι προέρχονται από τον εξωκοινοβουλευτικό σας χώρο, τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ουδέποτε ούτε εκείνοι ούτε εσείς έχετε αρνηθεί, αυξάνει αυτές τις υποψίες. Η απρόκλητη επίθεση εναντίον των Ευέλπιδων, είναι επίθεση εναντίον του κράτους και η αδιαφορία που δείχνει η κυβέρνησή σας, είναι επιεικώς ύποπτη και προσβλητική. Προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι έχετε πρωτίστως υποχρέωση, ως κυβέρνηση γενικώς αλλά και ως υπουργεία ειδικότερα, να υπερασπίζεστε και να φροντίζετε, τους πολίτες αυτής της χώρας, τους φόρους των οποίων διαχειρίζονται τα υπουργεία σας.
Τέλος κ. Υπουργέ, οι πληροφορίες λένε ότι οι Ευέλπιδες φορούσαν στολή, η οποία ήταν το κόκκινο πανί για τους παρακρατικούς που τους λιντσάρισαν. Όπως όλοι οι πρωτοετείς, όσοι έχουν σχέση με την σχολή Ευελπίδων γνωρίζουν ότι όλοι οι πρωτοετείς έχουν υποχρέωση να φορούν την στολή, και παλαιότερα έπαιρναν άδεια όταν γινόταν ορκωμοσία τον Δεκέμβριο, 21 Δεκεμβρίου στην επέτειο.
Αφήστε το σόου. Δεν θέλουν προστάτη οι Ευέλπιδες, έχουν την προστασία του πολίτη, τον συνάδελφό σας τον κ. Τόσκα, του είπατε καμιά κουβέντα; Λένε λοιπόν, ότι η στολή η οποία είναι ένα κόκκινο πανί για τους Αριστερούς, επέστραφαν οι Ευέλπιδες από άδεια, φορούσαν την τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού και αυτό αποτελούσε κόκκινο πανί για τον παρακρατικό όχλο.
Δεκαετίες, είστε κι εσείς συνυπεύθυνος τα ΜΜΕ, αλλά και οι πολιτικάντηδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εχθρεύονται, φοβούνται και συκοφαντούν το στράτευμα με κάθε πιθανή ή απίθανη ευκαιρία. Για όλους τους παραπάνω το στράτευμα αποτελεί ένα «κατάλοιπο του παρελθόντος» και έναν μηχανισμός «αναπαραγωγής ακροδεξιών ιδεών». Κουβέντες των δικών σας που συγκυβερνάτε είναι, στα συνέδρια που πάτε και κάνετε χαιρετισμό.
Διδάχτηκε μια ολόκληρη κοινωνία από το ’74 και μετά να μισεί την στολή και οτιδήποτε αυτό συμβολίζει. Την πειθαρχία, την ιεραρχία, το καθήκον και τα ιδανικά που θεωρήθηκαν συλλήβδην ακροδεξιά και «χρυσαυγίτικα», ενώ η απάντηση η δική σας του συνταγματικού τόξου, των Αριστερών που λείπουν τώρα, της «προόδου» ήταν η λαμογιά, η βαλίτσα με τα «μαύρα» λεφτά.
Κύριε υπουργέ αλήθεια, θα τιμωρήσετε τους Ευέλπιδες επειδή ενδεχόμενα, ας το βάλουμε κι έτσι, φορούσαν την στολή; Γιατί αν δεν ξέρετε, σας το λέω εγώ από Μάρτιο του 2010 υπάρχει ο κανονισμός περί στολών, δημοσιευμένος στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, όπου λέει ότι «Απαγορεύεται στους Αξιωματικούς και στους οπλίτες του ΣΞ να κυκλοφορούν με τη στολή υπ’ αριθμ. 9 εντός των μεγάλων αστικών πόλεων (Αθήνα – Θεσ/νίκη – Λάρισα) πλην των περιπτώσεων: α. Μετάβασης από και προς την οικία τους με την χρήση ΙΧΕ, δικύκλων και υπηρεσιακών οχημάτων. β. Εκτέλεση υπηρεσίας εκτός Στρατοπέδων με χρήση υπηρεσιακών οχημάτων». Θα μας το αιτιολογήσετε αυτό κ. υπουργέ; Η στολή είναι ντροπή; Η στολή θα φοριέται μόνο ως αντιποίηση από πολίτες κυβερνητικούς; Έχετε γνώση και εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός επ’ αυτού.
Και δεύτερον είναι η κατάντια για τον ελληνικό Στρατό, ο χλευασμός που συνέβη σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρουσία του αναπληρωτή υπουργού κ. Βίτσα στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η ορχήστρα του στρατού ξηράς έπαιζε αντάρτικα τραγούδια και τραγούδια του ΕΛΑΣ. Και εντάξει για τον κ. Βίτσα. Αλλά επειδή εμείς έχουμε μάθει να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, με οποιοδήποτε κόστος, και φυλακές και εξορίες, είμαστε έτοιμοι για όλα, να πω, οι παρόντες αξιωματικοί του ελληνικού στρατού που συμμετείχαν σε αυτήν την θλιβερή εκδήλωση – παράσταση η οποία τι γιόρτασε τελικά; Μήπως γιόρτασε την συμφωνία για τα F 16; Την ανύπαρκτη όπως λέτε εσείς; Δεν πρόσβαλαν τους νεκρούς του αντισυμμοριακού αγώνα του 1946-49; Δεν βρέθηκε κανείς να αποχωρήσει;
Τόσο πολύ προχώρησε η σήψη η δική σας, η πολιτική φοβούμαι, ότι περνά ακόμα και στον στρατό; Εσάς σας χαρακτηρίζει η ευθυνοφοβία, η αναποφασιστικότητα, η δειλία. Μια δειλία μπροστά σε απειλές που δέχεται η Πατρίδα μας, αλλά άνδρες και γυναίκες που φέρουν την τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού δεν πρέπει να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.
Δυστυχία ελληνικέ Λαέ, δυστυχία για την Ελλάδα μας να έχει Πρωθυπουργό και αρχηγό κόμματος έναν εθνομηδενιστή, ο οποίος όμως δεν δρα μόνος του. Δεν έχει μόνο τους ΑΝΕΛ στο πλευρό του, έχει και την καλύτερη συνιστώσα του, έχει ένα δεκανίκι φιλελεύθερο, το δεκανίκι της ΝΔ, ξέρετε αυτής της παράταξης που δηλώνει ότι είναι υπέρ του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού και τον ομοίως εθνομηδενιστή, την άλλη πλευρά δηλαδή του κοινού νομίσματος σας του ευρώ, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε ότι αφορά τον ελληνικό στρατό και τα θέματά του η Χρυσή Αυγή είναι διαυγέστατη, καθαρή και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την ανάσχεση της παρακμής, για την αναγέννηση των Ενόπλων Δυνάμεων. Πάρτε για τα πρακτικά την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που απαγορεύει στα στελέχη να φορούν την στολή εντός των αστικών κέντρων. Πάρτε για να το διαβάσει ο κ. υπουργός από το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, οι θέσεις μας για το στράτευμα.
Κλείνοντας απευθυνόμενος όχι σε εσάς, αλλά κυρίως στους Έλληνες πολίτες που μας παρακολουθούν και έχουν διαπιστώσει πως η φωνή της αλήθειας, η μοναδική εθνική αντίσταση μέσα στην Βουλή, ενάντια σε μαρξιστές και φιλελευθέρους εθνομηδενιστές είναι η Χρυσή Αυγή. Είμαστε ενάντια στους Αμερικανούς πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ενάντια σε αυτούς που πολεμούν την Πατρίδα τον Λαό και την Ορθοδοξία και από κοινού ψηφίζουν Μνημόνια, ανέγερση τζαμιών, σύμφωνα συμβίωσης, αποτεφρωτήρια νεκρών και ταυτότητες φύλου γιατί στην ουσία έτσι έγινε, η διαφορά σας ήταν διαφορά τριών χρόνων, όχι στα 15 στα 18. Εναντίον σας λοιπόν, εναντίον του πολιτικού κατεστημένου, για την Πατρίδα και τον Λαό, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμο.
ύ.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι ο υπουργός κ. Καμμένος προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση και σόου διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα του κ. Παππά κατηγορώντας τον ότι προσβάλλει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ποιος, ο Καμμένος! Για να λάβει την απάντηση από τον Συναγωνιστή Παππά:
«Να ενημερώσω τον κ. υπουργό ότι η οικογένειά μου έχει δώσει βαρύ τίμημα αίματος στους εθνικούς αγώνες και στον πόλεμο ‘40-41 και να πω ότι στο χωριό της Λάκκας Σουλίου, Λίππα Ιωαννίνων, γιατί από χωριό προερχόμαστε, επί έξι μήνες ο στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας είχε ως στρατηγείο το πατρικό του πατέρα μου. Ο δε παππούς μου από την πλευρά της μητέρας μου (ΣΧΗΣ ΠΒ ΣΣΕ 1923 Τσουκλείδης Ιωάννης – 1900 - 1965) πολέμησε το ’40-41 και πήρε δύο αριστεία ανδρείας. Για μας και για μένα προσωπικά, στην προσωπική μου ιστορία, ο Ελληνικός Στρατός είναι η ζωή μου, και τον Ελληνικό Στρατό τον τιμώ σε κάθε περίπτωση. Ο Ελληνικός στρατός δεν είναι σηματάκια και στολές παραλλαγής κ. υπουργέ».