Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Ξάνθη Channel”: Ηχηρό ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής σε τουρκοτροπολογία και “αλλαγή φύλου” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Τένη Καμαρίδη στην εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" στο Ξάνθη Channel.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην αντιπαράθεση στην Βουλή με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κοντονή, καταγγέλλοντας ότι προέβη με μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.
Η Χρυσή Αυγή, συντασσόμενη με την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας και την Εκκλησία της Ελλάδος, καταψήφισε το νομοσχέδιο - έκτρωμα για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία κατ΄ουσίαν συμφώνησε με το εν λόγω νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά απέφυγε να υπερψηφίσει, καταθέτοντας δική της πρόταση. Το παραδέχτηκε εξάλλου και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τσίπρα του είπε ότι: "μαζί ψηφίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης".
Αφού η ΝΔ επιδιώκει να αποκτήσει ένα "κεντρώο πρόσημο", αφήνει τον κόσμο της πατριωτικής Δεξιάς στην Χρυσή Αυγή.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της προδοτικής τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για αναγνώριση "τουρκικών" και "μακεδονικών" συλλόγων στην Θράκη και την Βόρειο Ελλάδα.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αυτήν την στιγμή στην "τουρκική ένωση Ξάνθης" βάφουν τα γραφεία τους και ετοιμάζουν εγκαίνια!
Το ελληνικό κράτος οφείλει να βάλει φρένο στην αποσχιστική προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου και να μην ανοίγει "κερκόπορτες".