Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τραυματίστηκε η δικηγόρος (αλληλέγγυα) και κινδυνεύει να χάσει το πόδι της. Τραγικό, αυτοί που υποστήριζε τόσα χρόνια να της καταστρέψουν την ζωή. Αυτό που με λυπεί όμως είναι ότι πριν κάτι χρόνια τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο και δεν υπήρξε καμμιά αναφορά. Δημοκρατία με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν υπάρχει. Αυτή την παρακμή πολεμά η Χρυσή Αυγή.

Μαρία 

 Τον «Ήλιο της Βεργίνας» έχει στην οικία του ο «αρχιεπίσκοπος» Σκοπίων - Καμία αντίδραση από το ΥΠΕΞ
Είκοσι άνθρωποι πνίγηκαν μέσα στα σπίτια και μέσα στις δουλειές τους και δεν άνοιξε ρουθούνι. Καμμία ευαισθησία από τους αριστερούς και δεξιούς "ανθρωπιστές". Σαράντα χρόνια προκειμένου να πάρουν τα ψηφαλάκια έδιναν άδειες να χτιστούν οικίες πάνω σε ρέματα, νομιμοποιούσαν αυθαίτερα κτίρια, έτρωγαν τα λεφτά τον αντιπλημμυρικών έργων, δεν έκαναν αναδασώσεις στις καμμένες εκτάσεις. Η φύση όπως πάντα αμείλικτη και ποιός φταίει; Φταίει η κακοκαιρία κατ' αυτούς. Όχι κύριοι και κυρίες που κυβερνάτε τόσες δεκαετίες αυτόν τον τόπο, φταίτε εσείς και είστε οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί αυτής της τραγωδίας. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος μια και καλή.

Δ. Λ.


Τα εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο που ξοδεύονται για την αποκατάσταση των ζημιών από τα επεισόδια που γίνονται για το Πολυτεχνείο και για την μεταπολίτευση που χρεοκόπησε ηθικά, οικονομικά και πολιτικά την Ελλάδα, αν τα μάζευαν δεν θα υπήρχε άστεγος και πεινασμένος άνθρωπος στην Αθήνα. Αντ' αυτού σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αναλώνεται σε "λογίδρια" και "τσιτάτα" μιας επανάστασης από τα Lidl. Η πραγματική επανάσταση έγινε στις 21 Απριλίου, τότε που κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές και όλοι οι Έλληνες είχαν ψωμί στο τραπέζι τους. Μετά από σαράντα τέσσερα χρόνια μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να επαναφέρει την τάξη και την ευμάρεια στην Ελλάδα.

Εμμανουήλ Ι. (απόστρατος ΕΣ)