Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μια απάντηση στους “εθνικόφρονες” της πεντάρας που ελπίζουν στην καταδίκη μας

Η περίπτωσή τους θυμίζει την γνωστή λαϊκή ιστορία με την αλεπού και τον τράγο. Πανηγύριζαν όταν μας συνέλαβαν τον Σεπτέμβριο του 2013 με την γνωστή πολιτική σκευωρία του καθεστώτος Σαμαρά. Ακόμη και αριστεροί έβγαιναν, καθώς και έγκριτοι νομικοί και μιλούσαν για την αθωότητά μας και για το πόσο σαθρό είναι το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργανώσεως. Θυμίζουμε ότι ακόμη και ο Εφέτης Εισηγητής στο αρμόδιο συμβούλιο ζήτησε την απαλλαγή μας από την κατηγορία αυτή με την οποία τελικά παραπεμφθήκαμε με την ψήφο μίας δικαστού, η οποία έχει ήδη αποπεμφθεί από το δικαστικό σώμα γιατί κρίθηκε ανεπαρκής και απεδείχθη ότι είχε θάψει δεκάδες δικογραφίες.
Με αφορμή μία ακατάσχετη και τερατώδη ψευδολογία του “κουκουλοφόρου” μάρτυρα Α’, η οποία ανετράπη από τους συνηγόρους μας, πήραν τον λόγο κάποια πέραν της αριστεράς και μαζί με την αριστερά παπαγαλάκια και πανηγυρίζουν και πάλι ότι θα καταδικαστούμε. Και δεν αρκούνται μόνον σε αυτό. Δεν αρκούνται στο ότι αμφισβητούν το τεκμήριο της αθωότητάς μας τασσόμενοι στην ίδια γραμμή (αυτοί οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας) μαζί με τους αναρχοκομμουνιστές, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τις οργανώσεις του Τζωρτζ Σορός και τους εθνομηδενιστές προχωρούν και πάρα πέρα ότι όχι μόνον θα καταδικαστούμε, αλλά ότι δεν θα λάβουμε μέρος και στις εκλογές και έτσι θα ανοίξει η λαμπρά λεωφόρος για το πολιτικό τους μέλλον!
Τα ίδια πίστευε και ο Σαμαράς τον Σεπτέμβριο του 2013 όπως ομολογεί ο γενικός γραμματέας της κυβερνήσεώς του στο γνωστό βίντεο Μπαλτάκου. Ήδη όμως έχουν περάσει τέσσερα και πλέον χρόνια και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή και ασυμβίβαστη. Θα ήθελα να πω σε όλα αυτά τα γελοία ανθρωπάκια πρώην γλείφτες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, ότι μάταια ελπίζουν. Ακόμη και εάν τους κάναμε την χάρη να εξαφανιστούμε από μόνοι μας από την δημόσια ζωή, αυτοί δεν θα είχαν κανένα πολιτικό μέλλον. Δεν τους εμποδίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους εμποδίζει η κακομοιριά τους και το γεγονός ότι ήταν, είναι και θα είναι ένα πολιτικό τίποτε!
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή