Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Γ. Λαγός: Πολιτικοί απατεώνες Σύριζα και Ανέλ - Κλέβουν τους Έλληνες και επιστρέφουν «χαρτζιλίκι» ΒΙΝΤΕΟ

O συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός κατά την ομιλία αρχικά αναφέρθηκε στην διαδικασία με την οποία η κυβέρνηση έφερε το νομοσχέδιο και κατέδειξε τα ψέματα του συριζαίου Τσακαλώτου.

Σχετικά με το «χαρτζιλίκι» που θα δώσει η κυβέρνηση από αυτά που κλέβει από τον Ελληνικό Λαό ζήτησε στοιχεία ώστε να μάθουμε ποιοι ακριβώς θα λάβουν αυτό το επίδομα, καταγγέλλοντας παράλληλα τους Σύριζα-Ανέλ ότι κάνουν φτηνή επικοινωνιακή πολιτική στις πλάτες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.
Παράλληλα στηλίτευσε την στάση του Σύριζα, που από την μία κήρυξε τριήμερο Εθνικό πένθος στην χώρα για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική και ο ίδιος πρωθυπουργός πήγε στην Σουηδία και έβγαζε φωτογραφίες.
Στην συνέχεια παρουσίασε τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τα μέτρα που πρέπει άμεσα να πάρει το κράτος και να βοηθήσει τους πληγέντες. Μάλιστα, ο Γιάννης Λαγός παρουσίασε την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που ζητάει να δοθεί στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής 1.000.000 από την κρατική χρηματοδότηση που δικαιούται ο Λαϊκός Σύνδεσμος και παρακρατείται παράνομα με απόφαση της βουλής.
Ακολούθως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα πρόσφατα επεισόδια στα Εξάρχεια και στην εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καταγγέλλοντας πως ο Σύριζα καλύπτει όλα τα αριστερά αποβράσματα κάτι που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Κλείνοντας ο συναγωνιστής σημείωσε πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι απαράδεκτη, η αντιπολίτευση της ΝΔ είναι ανίκανη και μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται για τους Έλληνες που ταλαιπωρούνται στην πατρίδα μας.