Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο TRT: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την πολιτική βούληση να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη - ΒΙΝΤΕΟ

Μια εκτενή συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο TRT, ρίχνοντας φως σε αρκετά ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε τις συνεχείς εγκληματικές εξορμήσεις των γνωστών παρακρατικών ομάδων, οι οποίες λυμαίνονται τις πόλεις και δρουν υπό το καθεστώς της ασυλίας που τους παρέχει το πολιτικό σύστημα. Επίσης, άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τον απρόκλητο ξυλοδαρμό των τριών Ευέλπιδων, καθώς συγκαλύπτει τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον πολιτών από αναρχικούς και στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία.
Να σημειωθεί επίσης πως την 1η Νοεμβρίου 2017, 4 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" και συγκεκριμένα ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Μπουκώρος αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγής εις Μνήμην των νεκρών Συναγωνιστών.  
Εντέλει ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή, ως εγγύηση της σταθερότητας, θα στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα πολίτη εμπράκτως και θα πολεμά με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο, την αντεθνική συμπαιγνία των κομμάτων.