Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Βγαίνεις για ένα μεροκάματο στον δρόμο, διανύεις μεγάλες αποστάσεις για να μπορέσεις να προσφέρεις στην οικογένεια σου φαγητό και τα βασικά είδη και έχεις και να αντιμετωπίσεις την πλήρη απουσία του κράτους. Χθες στο λιμάνι της Πάτρας μπούκαραν μέσα στον φορτηγό μου λαθρομετανάστες, γιατί ήθελαν να τους περάσουμε απέναντι. Κινδυνεύει η ζωή μας με δαύτους και το κράτος δεν είναι πουθενά, τους μόνους που στηρίζει είναι οι παράνομοι μετανάστες.

Παναγιώτης Σ.

Επίθεση Δένδια στην Εκκλησία: Δεν έχουν καμιά δουλειά να παίρνουν θέση για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας!

Όταν όλοι τα έχουν βάλει με την Χρυσή Αυγή σχετικά με την Πατριωτική της στάση στο Μακεδονικό αυτό σημαίνει πως παραμένουν οι μόνοι Πατριώτες εν μέσω συνωστισμού (!) προδοτών! Ας λένε ότι θέλουν για το μόνο πολιτικό κόμμα που διώκεται τόσα χρόνια και δεν έχει προδώσει κανέναν ούτε έχει υπογράψει μνημόνια τόσο καταστρεπτικά για τους Έλληνες. Είναι τόσο το μένος πολλών, ακόμα και ατόμων του «πατριωτικού» χώρου που δεν διστάζουν να πετάνε την χολή τους, ειδικά όταν βλέπουν την Χρυσή Αυγή να σηκώνει κεφάλι  και μάλιστα σε τόσο δύσκολους για το Έθνος και την Πατρίδα μας καιρούς. Όταν το συμβόλαιο (!) του Αλέξη του "Τρισμέγιστου" περιλαμβάνει και το Μακεδονικό, αυτό σημαίνει πως θέλοντας και μη πρέπει να το κλείσουν! Και πώς θα το κλείσουν; Μόνο με προδοσία όπως μας έχει τόσο συχνά αποδείξει και η πρόσφατη ιστορία μας. Ευτυχώς που ακούγεται και η φωνή της Χρυσής Αυγής να βροντοφωνάζει όχι στον όρο Μακεδονία και όχι σε σύνθετο όνομα. Παραμένει, έτσι, και σε εμάς η ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα τέτοιο άκρως ανθελληνικό τοπίο που είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε γεμάτο από "Εφιάλτες".
Καλή δύναμη σε όλους, Άννα Κ.

Επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Αρχηγείο της ΕΟΚΑ - Φωτογραφίες

Τα παιδιά του σύστηματος βγήκαν στους δρόμους και αυτήν την φορά βανδάλισαν την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Πρώτα καίνε την Σημαία, μετά το αυτοκίνητό σου, σήμερα την Εκκλησία της γειτονιάς σου και αύριο μην ανησυχείς θα μπουκάρουν και στο σπίτι σου. Κάτι μου θυμίζει αυτή η τακτική: βλέπε σόβιετ και κομματικούς μηχανισμούς της πρώην ΕΣΣΔ, για όποιους νομίζουν ότι έχουμε ακόμη δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης...
Περικλής Π.
Το ξεπούλημα της Μακεδονίας η «εθνική γραμμή» Καραμανλή και η Χρυσή Αυγή