Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Έχω κουραστεί να διαβάζω ότι "πρόσφυγες" έκλεψαν, βιαιοπράγησαν και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο. Ο πρόσφυγας είναι σεμνός και ευγνώμονας, σέβεται και εκτιμά. Αυτοί που έχουν έρθει εδώ με το έτσι θέλω δεν έχουν καμμιά σχέση με πρόσφυγες. Είναι τυχοδιώκτες και μάλιστα του χειρότερου είδους, λιποτάκτες (εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι άνδρες και σε στρατεύσιμη ηλικία).
Είναι κωμικό λοιπόν να τους βλέπουμε να "αγωνίζονται" για τα δικαιώματά τους αυτοί οι οποίοι πριν λίγους μήνες εγκατέλειψαν τις εστίες τους αρνούμενοι να αγωνιστούν και να πολεμήσουν για τα δικαιώματα και τις οικογένειές τους. Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα και ας ανοίξουν τα μάτια τους οι βολεμένοι ελλαδίτες γιατί αν συνεχίσουμε έτσι σύντομα θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα.
Μελίνα Δ.


Προσπαθούν να πουλήσουν την Μακεδονία γιατί έτσι βολεύει τα αφεντικά τους. Πιστοί υπάλληλοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων χωρίς ίχνος εθνικής υπερηφάνειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αριστεροί κλασσικοί πολιτικάντηδες όμοιοι με τους δεξιούς ψευτοπατριώτες. Μετά απορούν γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Απορούν οι άρχοντες τους ψέμματος και της προδοσίας γιατί μια αληθινή φωνή μέσα στην σαπίλα του πολιτικικού τους κατεστημένου βρίσκει υποστηρικτές και φανατικούς οπαδούς. Με την απορία θα μείνουν. Αν ήθελαν να καταλάβουν θα είχαν καταλάβει και δεν θα είχαν κάνει αυτά τα αίσχη. Έρχεται η ώρα τους και αυτοί νομίζουν ότι ακόμα κυριαρχούν. Ζήτω η Ελλάδα!
Ν.Κ.

Αιγύπτιος σκότωσε αφγανό, "πρόσφυγας" κατούρησε μεσα σε ασθενοφόρο και πλάκωσε τον διασώστη, αναρχοκουμούνια ναρκέμποροι κυνηγούν αλλοδαπούς ναρκέμπορους στα Εξάρχεια, λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας απειλούν με μαχαίρια τους οδηγούς των φορτηγών και πάει λέγοντας, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι η εγκληματική οργάνωση και κινδυνεύει η Ελληνική κοινωνία από τους χρυσαυγίτες. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ας φωνάζουν όσο θέλουν τα σκυλιά της σαπιοδημοκρατίας τους, η Ελληνική ψυχή υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στους αιώνες των αιώνων ότι κι αν κάνουν. Συνεχίζουμε έτσι, δυνατά και αμετανόητα και η Νίκη θα είναι δική μας!
Φ.Σ.