Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Απεργία σήμερα για να δείξουν οι εργατοπατέρες ότι υπάρχουν. Έκαναν πλάτες τόσα χρόνια οι εργατοπατέρες στους επιτήδειους που έκλεβαν και σπαταλούσαν τους πόρους των οργανισμών που δούλευαν. Μαζί όλοι στο ίδιο καζάνι να τρώνε από χύτρα που δεν τους ανήκει, να μην δουλεύουν και να είναι στο απυρόβλητο, ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ζούσαν μέσα στο άγχος της απόλυσης. Κοινωνία με δυο μέτρα και δυο σταθμά, σίγουρα δεν είναι κοινωνία ούτε και δημοκρατία, είναι κάτι άλλο. Τα ψέμματα όμως τελειώνουν και γι' αυτό η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει σύντομα αυτόν τον βασανισμένο τόπο.
Π.Ο.

Προβάδισμα στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου για την 4η θέση δίνει και η δημοσκόπηση της Καθημερινής

Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες βάλλεται από παντού και οικονομικά και γεωπολιτικά, αλλά προπάντων δημογραφικά. Η Ελλάδα γερνάει, πεθαίνει και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τους «νενέκους» να μαγειρεύουν την συρρίκνωση της Ελλάδας εδαφικά. Δεν είναι κινδυνολογία, είναι απλά μαθηματικά. Αν δεχτούμε σαν Έθνος ότι οι σκοπιανοί θα ονομαστούν με την συγκατάθεσή μας "μακεδόνες" μετά από δέκα χρόνια οι σκοπιανοί θα πουν ότι είναι σκλαβωμένη η Μακεδονία και υπό Ελληνική κατοχή. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι όλα τα κομματόσκυλα που υποστηρίζουν τους σκοπιανούς αν γίνει κανένα "μπαμ" θα τρέχουν στα λιμάνια για να βρουν βάρκα να φύγουν σαν τα ποντίκια. Θα έχουμε εξελίξεις...
Μ.Γ.

Ο Μπακογιάννης χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Το 1992 μας πήγαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία με το σχολείο. Έχετε ακούσει τι λένε στα σχολεία αυτές τις μέρες; Τίποτα! Η επίσημη Εκκλησία πήρε θέση κατά τον ονόματος "Μακεδονία" (για οποιαδήποτε χρήση) αλλά τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων! Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και όσοι νομίζουν ότι ο συμμοριτοπόλεμος τελείωσε το 1949 είναι γελασμένοι. Η αριστερά αν και ηττημένη νίκησε ιδεολογικά και διάβρωσε τους αρμούς της Ελληνικής κοινωνίας, ιδίως τα τελευταία χρόνια με την αρωγή των διεθνιστών "επενδυτών". Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή λοιπόν, γιατί τους χαλάει τα σχέδια. Ας είναι, ούτε βήμα πίσω!
Κώστας Κ.

Γιάννης Λαγός: Νομοθετείτε υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και εις βάρος των Ελλήνων! ΒΙΝΤΕΟ