Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ψηλά οι γαλανόλευκες - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky όπου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το Μακεδονικό.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε την κάθετη αντίθεση των Ελλήνων Εθνικιστών σε οποιαδήποτε "λύση" για την ονομασία των Σκοπίων, η οποία θα περιέχει την λέξη Μακεδονία.

Τα Σκόπια δεν έχουν κανένα δικαίωμα στο όνομα της Μακεδονίας μας, πρόκειται για μια πράξη εθνικής μειοδοσίας και οι συνομιλίες που διεξάγονται στην Νέα Υόρκη είναι εθνικά απαράδεκτες.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: Ακόμα και όλη η υφήλιος να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία", η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να προχωρήσει σε αυτήν την προδοσία.
Κάλεσε όλους τους Έλληνες την ερχόμενη Κυριακή να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας σε Θεσσαλονίκη και Αίγιο με γαλανόλευκες στα χέρια δίχως κομματική ταυτότητα.
Σημείωσε πως ο σκοπός είναι Εθνικός και μια καλή αφορμή, ώστε να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός ύστερα από την μιζέρια ετών λόγω Μνημονίου.
Υπενθύμισε πως το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" είχε τίτλο "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας" και με την ίδια συνεπή στάση πορεύονται οι Έλληνες Εθνικιστές μέχρι σήμερα.
Τέλος, αφού επισήμανε τον μαζικό αποκλεισμό και την αποσιώπηση των δράσεων και των θέσεων της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των ΜΜΕ, ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις για το δημόσιο χρέος, την εθνική οικονομία και την επιστροφή στην εθνική παραγωγή.