Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο περήφανους μας έκανε για ακόμη μια φορά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ο Ααρών Αβουρής με την συμμορία των εκσυγχρονιστών έστελνε στο θάνατο Έλληνες αξιωματικούς. Τα Ίμια από εκείνη την ματωμένη ημέρα αποτελούν γκρίζα ζώνη. Οι τούρκοι τα θεωρούν δική τους επικράτεια. Ο ανεκδιήγητος Θ. Πάγκαλος είχε πει το αποκρουστικό "Την σημαία μας την πήρε ο αέρας".
Μιλούσε φυσικά για την ηρωική γαλανόλευκη σημαία μας την οποία υπέστειλε στα Ίμια, ύστερα από προτροπή της κυβέρνησης Κλίντον. Το βράδυ της τραγωδίας ο Πάγκαλος έδινε συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ το κανάλι του Εθνικού νταβατζή. Έναντι ποίου τιμήματος κύριε Πάγκαλε; Συνήθως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπως και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, του Λεβέντη και των ΑΝΕΛ έχουν αντίτιμο για τέτοιες αποκλειστικές συνεντεύξεις. Σήμερα μόνον ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τίμησε τους νεκρούς των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το κλεπτοκρατικό τόξο ξεπούλαγε την Ελληνική Μακεδονία. Θεματοφύλακας της Ελληνικής ιστορίας είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Αρχηγέ μας έκανες για μια ακόμη φορά περήφανους. Η ημέρα που οι Έλληνες θα σε ανταμείψουν για την προσφορά σου πλησιάζει. Ραντεβού στην μεγάλη συγκέντρωση του Σαββάτου όπου η Αθήνα θα δώσει την απάντηση στην χούντα ΣΥΡΙΖ ΑΝΕΛ. Ζήτω η Νίκη.
Με Τιμή, Μαρίνα Π., Οικονομολόγος

Η προδοτική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που δίνεται καθημερινά για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Είσαστε η μόνη ελπίδα γι’ αυτόν τον τόπο και μακάρι ο κόσμος να ξυπνήσει και να καταλάβει ποιο είναι το σωστό. Κι επίσης σας ευχαριστώ σαν Μακεδόνας από Θεσσαλονίκη για τον αγώνα που θα δώσετε στο συλλαλητήριο την Κυριακή στην Αθήνα για την Μακεδονία μας! Τέτοιες στιγμές δείχνουν ότι υπάρχει ακόμα αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων χωρίς διαφοροποιήσεις, σαν μια γροθιά απέναντι σε όλους αυτούς που προδίδουν την πατρίδα, την ιστορία κι έναν ολόκληρο λαό γιατί είναι ανθέλληνες, λαμόγια κι απατεώνες της νέας τάξης πραγμάτων. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρετε να πάρετε αυτοδυναμία στις εκλογές για να ανθίσει ξανά το ελληνικό στοιχείο, να πληρώσουν οι κλέφτες και οι προδότες για όλα τα εγκλήματα που έχουν κάνει στην πατρίδα μας και σε εμάς τους ίδιους. Εμείς εδώ στην Βόρεια Ελλάδα σας στηρίζουμε και είμαστε πολλοί! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στον αγώνα που κάνετε! Με την νίκη στις εκλογές!
Κωνσταντίνος

Αυστηρή απάντηση Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Κομματικός εγκάθετος ο Βούτσης - Θεσμικός ο χαρακτηρισμός “ανθελληνικά σκουπίδια” για όσους προδίδουν την Πατρίδα!

Aπίστευτη προκλητικότητα δείχνουν οι τούρκοι μιας που ο σύμβουλος του Ερντογάν, μια ημέρα μετά την επέτειο των Ιμίων μη σεβόμενος τους νεκρούς πεσόντες αξιωματικούς, δήλωσε πως θα σπάσει τα πόδια όποιου πατήσει στα Ίμια. Ο Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα, μιας που όπως φαίνεται μας κάνουν μεροκάματο από παντού. Από τούρκους αγάδες, αλβανούς κατσαπλιάδες μέχρι και οι σλαβοσκοπιανοί σηκώσανε κεφάλι, και πώς να μην σηκώσουν μια που η εθνομηδενιστική κυβέρνηση της Ελλάδας είναι ανύπαρκτη!
Λ.Λ.

Ο Νίμιτς μετέφερε στα Σκόπια την προδοτική πρόταση της κυβέρνησης των ανθελλήνων: Στο “Άνω Μακεδονία” συμφώνησαν Τσίπρας - Καμμένος!