Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Εδώ έχουμε καθημερινές τουρκικές προκλήσεις και ο Φίλης ασχολείται με το αν είναι νόμιμη ή όχι η απόφαση του ΣτΕ. Ο Φίλης θα μας πει τι είναι συνταγματικό και τι όχι σε αυτήν την χώρα και όχι τα αρμόδια όργανα; Δεν ήξερα ότι είχαμε κόκκινη χούντα, αλλά με τις εξελίξεις επί του θέματος καταλαβαίνω πως ό,τι δεν βολεύει την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποφασίζουν και διατάζουν να γίνει αυτό που θέλουν.
Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα γίνονται βάσει προμελετημένου σχεδίου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι υπέρ του τρίπτυχου Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Την Πατρίδα μας την ξεπούλησαν και την έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι των διεθνών τοκογλύφων, ενώ αμφισβητείται η εδαφική της ακεραιότητα και Ιστορία. Η Οικογένεια είναι ο θεσμός εκείνος που πολεμήθηκε λυσσαλέα με τα μνημονιακά εξοντωτικά μέτρα και η υπογεννητικότητα της Ελλάδας έχει χτυπήσει κόκκινο, τώρα τι έμεινε; Η Θρησκεία, που θέλουν να την εξαφανίσουν και αυτήν από τον χάρτη, ώστε να μην υπάρχει κανένας θεσμός που να θυμίζει ό,τι ελληνικό.
Θοδωρής Π.

Απάντηση Γ. Λαγού για το επεισόδιο με συριζαίους - ΒΙΝΤΕΟ

Να βλέπω δημοκρατικά διατάγματα παιδιά, να τσεκουρεύουν από τα γεροντάκια 60% τις συντάξεις τους αλλά να μην ακουμπάνε αυτές οι διατάξεις τις υπουργάρες και τις στελεχάρες των κομμάτων. Να βλέπω την αριστερά του λαού να έχει ετοιμάσει την λαιμητόμο για τον ελληνικό λαό, ενώ για την ίδια να έχει στρώσει τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία. Και όχι, δεν είναι η αριστερά μόνο είναι και η ψοφοδεξιά που έστρωσε τον δρόμο, είναι και τα ραμολιμέντα του ΠΑΣΟΚ που όλοι μαζί τα φάγανε και φώναξαν εμάς να πληρώσουμε. Πάρτε δρόμο όλοι σας, να δούμε άσπρη μέρα σ΄ αυτόν τον τόπο!
Ελένη Τ.

Εντολή προς Σύριζα και ΑΝΕΛ από τους βιαστικούς αμερικανοσιωνιστές: Δώστε το συντομότερο το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Θα ήθελα να δω τις φάτσες όλων όσων ψήφισαν ΑΝΕΛ, μετά και τις δηλώσεις του Παπαχριστόπουλου ότι θα ακολουθήσουν την πλειοψηφία για το Σκοπιανό. Πού είναι οι πατριώτες σας τώρα; Πού είναι οι υπερπατριωτικοί λόγοι των Πανοκαμμένων; Εξαφανίσθηκαν! Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας για την καρέκλα τους, να μην τους πετάξουν έξω οι αριστεροί τους συνεργάτες και χάσουν τον μισθό και την καρέκλα τους! Αλλά περί του "πατριωτικού χώρου" η Χρυσή Αυγή τα είχε πει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι είναι αναχώματα κομμάτων και καιροσκόποι. Τώρα τι έχετε να πείτε εσείς όλοι οι ψηφοφόροι του που είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας;
Ζωή Θ.

“Μάγκας” ο Μπαλαούρας: Τα κονόμησε με φωτογραφική διάταξη! Με το καλό και φρούραρχος...