Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ενάντια σε γενίτσαρους και προσκυνημένους! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
17η ημέρα της αιχμαλωσίας δύο Ελλήνων Στρατιωτών από τους τούρκους και όλοι μέσα σε αυτό το αντεθνικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο συμφωνούν ότι δεν αποτελεί το θέμα αυτό και... μεγάλο ζήτημα! Δύο άνδρες που φορούν το Εθνόσημο με την Γαλανόλευκη ευρίσκονται πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής, στην οποία κυματίζει η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο και ουδείς συγκινείται.

Και δεν είναι μόνο ο γνωστός Φίλης, που είπε ότι δεν αποτελεί μεγάλο ζήτημα, αλλά και οι δήθεν πολιτικοί τους αντίπαλοι(;) της αντίπερα όχθης, στην Νέα Δημοκρατία, που και αυτοί συμφωνούν σ' αυτό. Αλλά και οι μεγάλοι και σπουδαίοι οικονομικοί παράγοντες, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικότατα τις «δουλίτσες» τους, θυμίζοντάς μας τα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου ότι από της πτώσεως της Πόλεως οι γραικύλοι θαυμάσια «μπακαλεύονται» ατομικώς και μοιρολογούν εθνικώς.
Σήμερα, πλέον ούτε καν μοιρολογούν, αλλά έχουν αποδεχθεί το άθλιο καθεστώς μιας ατιμωτικής ειρήνης, στην οποία θυσιάζουν τα πάντα, Τιμή, Αξιοπρέπεια, Πατρίδα, Ιδανικά. Αλήθεια, εάν πίστευαν σε αυτήν την «ειρήνη» οι 300 του Λεωνίδα, γιατί να υπήρχαν Θερμοπύλες, γιατί να υπήρχε το 1821, η 28η Οκτωβρίου του 1940; Αλλά αξίζει τον κόπο να πάμε κάποια χρόνια πίσω.
Και ήταν στο έτος 2000, όταν θαυμάσια «βολεμένοι» οι γραικύλοι με τον πρωθυπουργό των Ιμίων Σημίτη ξόδευαν χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ, Πατρίδα και εθνικό πλούτο. Και ήταν τότε, στο έτος του περίφημου millennium, όταν σε ένα κείμενό μου με τίτλο «Εχθροί του καθεστώτος» έγραφα στο έτος 2000: «Μέσα στον καινούργιο κόσμο που έρχεται τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάσrες, εγκληματικότητα, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά...»
Είμαστε ήδη στο έτος 2018 και όσα έγραφα πριν 18 ολόκληρα χρόνια αποτελούν μια σκληρή πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που επιβάλλει στον καιρό μας, περισσότερο από ποτέ Αντίσταση ενάντια στους νέους γενίτσαρους της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να λείψει για πάντα το Εθνικό κράτος των Ελλήνων.
Αντίσταση στους προσκυνημένους, που για να κάνουν τις «δουλίτσες» τους ξεπουλούν την Πατρίδα. Αντίσταση Εθνική και Αντεπίθεση για μια Νέα Ελλάδα, γιατί είναι ο μόνος τρόπος, η τελευταία ελπίδα για να ζήσει Πατρίδα και Εθνος και να συνεχιστεί η Ιστορία του μεγάλου μας Γένους.