Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Καθημερινή προς Σύριζα: «Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, σταματήστε τους με κάθε τρόπο»!

Τρικυμία εν κρανίω προκαλεί η διαρκής άνοδος της Χρυσής Αυγής τόσο στους κομμουνιστές της κυβέρνησης όσο και στους φιλελέδες της ΝΔ, με τα παπαγαλάκια της τελευταίας να παρουσιάζονται «μπολσεβικότεροι των μπολσεβίκων» εις ότι αφορά την αντιμετώπιση του εθνικιστικού ανέμου που σαρώνει την Ελλάδα.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μομφή της επιτροπής δεοντολογίας της βουλής κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτών της (επειδή τόλμησαν να υπερασπίσουν τα εθνικά μας συμφέροντα έναντι της Τουρκίας), η ναυαρχίδα του μνημονιακού φιλελευθερισμού «Καθημερινή» μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης ξεσάλωσε, κάνοντας λόγο για απόφαση-«χάδι»!
Προφανώς ο συντάκτης του άρθρου θα προτιμούσε την θανατική καταδίκη των Χρυσαυγιτών, μα δυστυχώς για τις βαθύτατα «δημοκρατικές» του πεποιθήσεις δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο στον κανονισμό της βουλής…
Τί είναι όμως εκείνο το οποίο στην πραγματικότητα ενοχλεί τον αρθρογράφο που ξιφουλκεί κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, της πολιτικής εκείνης δύναμης που κερδίζει την ολοένα και αυξανόμενη εμπιστοσύνη των Ελλήνων; Το αποκαλύπτει ο ίδιος στη συνέχεια του άρθρου του κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο (διατηρείται η ορθογραφία του πρωτότυπου):
«ο αρχηγός της ΧΑ είπε «κάτι» το οποίο φαίνεται να πέρασε απαρατήρητο, αν και συνιστούσε πλέον νέα εκδήλωση μίσους και διχασμού, ασυκρίτως ευρύτερο εκείνου το οποίο αφορούσε έναν μουσουλμάνο βουλευτή: «...Πολύ γρήγορα θα είστε παρελθόν σε αυτήν τη χώρα και η παράταξή σας και η Κυβέρνησή σας» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον τρίτο θεσμικά πολιτειακό παράγοντα…».
Με απλά λόγια, ο αρθρογράφος της Καθημερινής ενοχλείται ιδιαιτέρως από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση στη σημερινή βουλή απέναντι στην κομμουνιστική συμμορία Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε σημείο μάλιστα τέτοιο ώστε να χαρακτηρίζει την σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή των Εθνικιστών έναντι των εθνομηδενιστών της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου ως «εκδήλωση μίσους και διχασμού»!
Αποτελεί δέσμευση της Χρυσής Αυγής προς τον Ελληνικό Λαό η σκληρή αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, όπως ακριβώς έπραξε και έναντι της προηγουμένης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όπως θα πράττει πάντοτε απέναντι σε εκείνους που πλήττουν τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας. Εάν ενοχλούνται οι φιλελέδες κονδυλοφόροι, ποσώς μας ενδιαφέρει.
Τους προκαλούμε ωστόσο, σε δημόσιο πολιτικό διάλογο που θα δώσει στην κοινή γνώμη τη δυνατότητα να κατανοήσει ποιος εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον και ποιος όχι, να κατανοήσει ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψεύδεται. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων την απάντηση των φιλελέδων: θα είναι αρνητική διότι… είναι βαθύτατα «δημοκράτες» και τηρούν «απαρέγκλιτα» την δημοσιογραφική δεοντολογία!